maanantai 21. heinäkuuta 2008

Nysse tuli!

Vanhan kotikaupunkini Tampereen murretta lainaten voidaan todeta, että nyt se sitten tuli, se kauan ja hartaudella odotettu paketti sieltä valtamerten takaa. Matkalla se oli ollut sen 14 arkipäivää, mikä tuntui odottavasta kovasti pitkältä ajalta.

Herra kirjoituksella riitti hauskaa, kun minä autossa postin pihassa istuen avasin pakettia ja hihkuin kuin lapsi jouluna. Olihan siellä vaikka mitä kivaa, kaikki se, mitä pitikin ja sitten vielä vähän extraa.

Yhtä lapsenomaisesti totesin, että niitä on heti pakko kokeilla ja tyypillisen lapsen tavoin halusin kokeilla heti. Jätin siis pohjatyöt tekemättä ja läiskin koristukset kynsiin, joissa lakka on kulahtanut reunoiltaan, jotta pääsin nopeammin itse asiaan.

Alla siis kuvia "hätäprojektista"

Kynnelle on liimattu yksi sinivalkoinen 3d kynsitarra ja sen keskustaan on kiinnitetty 1,5mm halkaisijaltaan oleva kirkas kynsitimantti.












Peukkua koristaa pelkkä tarra, siis yksi tarra, jossa on oranssivalkoisia kukkia rykelmässä ja pari vihreää lehteä seassa. Hassua, mutta se on näyttävämmän näköinen tuossa kuvassa kuin luonnossa.










Tämä ensivaiheen kuva on hieman suttuinen, mutta kynnellä on siis yksittäinen keltainen kukkanen, jossa pari lehteä. Samasta 3d tarra-arkista tämäkin.













Ja sitten vielä valmis lopputulos, tarran keskelle on kiinnitetty oliivinvärinen kynsihelmi. Mielestäni oikein onnistunut lopputulos ollakseen sellainen kolnen sekunnin tuotos. Lisää harjoitusta vaan, niin kyllä se siitä.

Olen siis valmis huomenna kuuntelemaan pomon haukkuja kynsistä, jollaisia ei ole lupa pitää töissä.






Ievuskaiselle tiedoksi, käsilaukku analyysi on jo työn alla, palaan siihen myöhemmin.


Viimeiseksi tarjoilen herra Kirjoituksen ottaman, omasta mielestäni huippuhienon "kauas pilvet karkaavat"- kuvan. Löysin sen samalta muistikortilta, johon hän kuvasi kynsiäni ja "kähvelsin" (kysyin kyllä luvan) julkaistavaksi blogissani.



Ei kommentteja: