tiistai 5. elokuuta 2008

Ristiriitaista

Mä voittaisin vuoden ristiriitaisimman ihmisen palkinnon mennen tullen. Tänä aamuna kirjoitan blogiinin paasauksen minimalismin ja tuhlauksen välttämisen puolesta ja vannon, etten oikeastaan tarvitse mitään uutta. Sitten seuraavaksi naputtelen Ellokselle tilauksen, arvoltaan vaatimattomasti vanha tonni, eikä perusteluksi oikeastaan kelpaa se, etten suinkaan aio pitää kaikkia tilaamiani tuotteita. Sitten seuraavaksi painelen kaupungille shoppailemaan, mikä vahvistaa sen, etten taida olla ihan terve. Ratsulaankin sitten eksyin, pahoilla seurauksilla. Menin hakemaan sitä jo pitkään haaveilemaani mustaa housupukua, mutta sellaista ei tietenkään löytynyt.

Aletangoista löytyi kuitenkin toinen herkku, nimittäin Modelian kolmiosainen (hame, toppi ja jakku) musta kokonaisuus 80% alennuksella, lähtöhinta vaatimattomat 260e ja se oli kuin tehty. Ensin en edes meinannut sovittaa, vaan koetin myyjän ehdottamaa mustaa housuyhdistelmää ja itse löytämääni tumman sinistä ja kumpikaan ei käynyt. Jotenkin vain sitten eksyin pukukoppiin sen mustan hame, jakku & toppi yhdistelmän kanssa ja se taisi olla rakkautta ensi silmäyksellä. Toki minun täytyi perinteisen kaavan mukaan käydä ulkona ja soittaa sekä äidille että herran Kirjoitukselle ja saada hyväksyntä asialle.

Kun palasin hakemaan mustaa unelmaa löysin tangosta vielä jotain muutakin, nimittäin Modelian lyhythihaisen jakun ja sen kanssa samasta kankaasta tehdyn pitkän hameen. Hame oli liian iso, sen tiesin heti, mutta kun jakku oli kuin tehty. Ajattelin, että jos en saa hametta korjattua, pistän sen uutena laput kiinni myyntiin huuto.nettiin, jolloin uskon ainakin saavani omani pois siitä. Yhdistelmän lähtöhinta oli päälle 300 euroa ja minulle jäi maksettavaa alta 30e. Alennus prosentti oli siis reilut 90! Sitä minä sanoisin alennus myynniksi.

Uudet kynnetkin tein itselleni aamusta ja hyvästelin samalla sen korallinpunaisen lakan, näppärästi heitin sen sitten roskiin, sillä seurauksella, että jo nyt kahdesta kynnestä irronnut lakkapala. Nämä kynnet siis eivät ole pitkäikäiset, kun niitä ei voi enää korjata. Laitan kuitenkin kuvan nykyisistä luomuksistani...


2 kommenttia:

Ievuskainen kirjoitti...

Jaaha, meidän lienee aika jälleen tavata... ;)

Herra.Kirjoitus kirjoitti...

"herran Kirjoitukselle ja saada hyväksyntä asialle. "

Miksi ihmeessä?, mulla oli lompakko tälläkertaa mukanani ;) ei siis sulla ;)