torstai 25. syyskuuta 2008

Poistoja - 5 poistoa kosmetiikka "osastolta"

En nyt ole sitten ihan sata, voisiko näitä kaikkia laskea poistoiksi, mutta menkööt saman otsikon alle kaikki.

Ensimmäinen ja ihan oikea poisto on Yves Rocheriltä tässä taannoin ostamani hohtomeikkivoide. Kun olen rehellinen, niin voin tunnustaa, että silloin on ollut vaan joku ostamisen pakkomielle tai järjetön "tuollainen täytyy saada"- addiktio. Enhän minä ihan oikeasti osaa mitään glittereitä käyttää, puhumattakaan hohtavista korostuksista ja häivytyksistä. Muistan vielä mainoslauseenkin: "erinomainen juhliin ja bileisiin", mihin juhliin ja bileisiin, kun minä en käy missään sellaisissa. Roskiikaan en ihan malttaisi heittää eli koetetaan myydä ensin huuto.netissä (juu, missäpä muuallakaan, kun minusta on kyse). Tälläiselta tämä kaikenvoittava kaunistaja siis näyttää:

Toinen poisto on yksi must to have - tuotteistani, nimittäin Dermosilin vaaleanpunainen kasvojen puhdistusvaahto. Yksi niitä tuotteita, joita ilman en kertakaikkiaan osaa olla. Puhdistaa vesiliukoisen meikin, eikä kaipaa seurakseen mitään kasvovesi tms. viritelmiä. No, miksi sitten poistoon? Koska pullo on tyhjä ja näin syksyn/talven aikaan on pakko hivenen keventää puhdistusta. Nyt kun lämmitys on kytketty päälle, kuivuu iho todella paljon helpommin ja sen vuoksi täytyy vaihtaa puhdistusaine toiseksi seuraavien kuukausien ajaksi. Tätä tuotetta siis tarkoitan:

Kolmas tuote on Yves Rocherilta sekin. Keltainen pumppupullo hiuksiin jätettävää hypertehokasta hoitoainetta Phytum Active (tai jotain sinne päin) sarjasta. Toivottavasti tätä saa vielä, sillä on tosiaan tehokasta ja riittoisaa. Poistossa, koska pullo on tyhjä - pumppasin eilen viimeisetkin pisarat pullosta, käsilihakset ovat suorastaan kipeät, kun epätoivoisesti yritin niistää kaiken sisällön ulos. Uuden hankinta on paikallaan heti kun varastossa odottava toinen (huonompi?) hoitoaine on käytetty.

Neljäs tuote on ripsiväri, vihdoin ja viimein poistoon se ripsari, josta jo meikkalaukun sisältöä analysoidessani puhuin. Tämä kyseinen yksilö on sekin Yves Rocherilta, vedenkestävä musta perusripsati, joka on kyllä hyvin palvellut. Häpeä tunnustaa, mutta tälle on varmaan kertynyt käyttöikää enemmän kuin se vannomani 6 kk. Väriä olisi vielä jäljellä, mutta jotenkin on vain sellainen tunne, että on syytä vaihtaa tuo uuteen. Juuri tällä hetkellä kun en halua riesakseni mitään silmätulehduksia tai vastaavia.

Viidenneksi tuotteeksi valitsin pitkän pohdinnan jälkeen minut meikkikaapissani yllättäneen vartalovoiteen. Se nimittäin oli muuttunut kaksifaasiseksi - ylempänä oli valkoinen "rasva" kerros ja sen alla puolentoista sentin vahvuinen kerros kirkasta nestettä. Tuoksu oli kyllä vielä ihan ok, mutta siitä huolimatta roskis kutsui tätä putelia. Valitettavasti kuva vain ei oikein välitä tuota kerrostumista...

4 kommenttia:

Herra.Kirjoitus kirjoitti...

Mikäs poistovimma rouvalle nyt on tullut? täytyy toivoa ettei listalle ilmesty 1 kpl Herraa ;)

En kyllä ajatellut lähteä edes kulumalla (tai no ainakin paljon saa kuluttaa ;)) - Minä kuulun VAKIO kalustoon :)

Vihjaileekohan Rouva että Herrankin olisi tehtävä poistoja, no, kyllähän niitä voisi löytää, tosin kun ehdotan jotain poistettavaksi (siis omia tavaroitani) se saa kyllä jyrkän "EI:n" Rouvan taholta.

Mutta lähitulevaisuudessa on kyllä tietoteknisten laitteiden määrä kyllä vähenee...

Ievuskainen kirjoitti...

Hei, tyhjiä pulloja tai purkkeja EI lasketa poistotuotteiksi - pitää olla jotakin konkreettista! ;)

rouva Jälkikirjoitus kirjoitti...

No juu, arvelinkin, että olisi pitänyt muokata otsikko toisin. Vaan vahingosta viisastuneena, tarjoitelen ensi kerralla jotain muuta otsikkoa, kun tyhjennän purkkeja pois meikkikaapistani ;-)

Ievuskainen kirjoitti...

Ei muuten, mutta hetken olin jo aivan varma, että sä todella pystyit luopumaan peräti viidestä kosmetiikkatuotteesta ja odotin innolla pääseväni lukemaan, mitkä ne olisivat olleet... ;D