keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Mööbliseerausta

Voitin työpaikkani poistokalustearpajaisissa (osallistuminen tietenkin vapaaehtoista ja tarpeenmukaista) kaksi kaappia. Olen jo pitkään kytännyt vinttikomeroon halpoja kunnonkokoisia kaappeja, jotta saisi vinttiin lisää säilytystilaa. Se taas edelleen toimii tekosyynä sille, että voi hamstrata lisää tavaraa.

Pahempaan saumaan tuo kaappivoitto ei olisi voinut sattua. Normaaliolotilassa ne olisi voinut laittaa autotalliin odottamaan parempaa aikaa ja vinttiinkantoa, mutta nyt ei, koska autotalli tarvitaan autolle. Lisäksi ne on haettava työpaikaltani tämän viikon aikana pois, jotta eivät ole alkavan remontin tiellä.

Olen tietenkin iloinen, että sain vihdoin ja viimein lähes ilmaiset kaapit vinttiin, mutta se niiden paikalleen saaminen onkin sitten työn takana. Itse asiassa teimme jo periaate päätöksen asiasta, kunhan ne saadaan vinttiin suojaan niin pystytys ja muu mööbliseeraus saa jäädä parempaan aikaan, sitä ei ole pakko tehdä nyt.

Peräkärry ja auto meille luvattiin lainaan, kunhan tyhjennämme ko. peräkärryn ensin kaikesta siinä olevasta roinasta eli sekään ei ole enää ongelma. Nyt sitten pääsen näyttämään, miksi siellä salilla on koko syksy juostu...

Lisään raporttia ja mahdollisia kuvia sitten kun kaapit on saatu vinttiin ja vintti määbliseerattua uuteen uskoon.

1 kommentti:

Ievuskainen kirjoitti...

Ai sä sait kaapit? Hieno juttu! Huonompi homma vaan se, että vielä tuokin ruljanssi tähän väliin... Onneksi sentään voit järjestellä vinttikomeron uusiksi "sitten joskus". Silloin mun lonkkanikin voi jo olla paremmassa kunnossa - toivotaan todellakin, että on! - joten voit vinkkaista mulle, niin tulen ihan mielelläni tarvittaessa apuun. :)