keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Uudet kynnet vol xxx

Ja taas kerran juttua kynsistä. Ovat mokomat edelleen niin huonossa kunnossa, ettei voinut laittaa sitä muodikasta harmaata lakkaa vieläkään.

Pakko oli kuitenkin saada jotain piristystä, sillä varpaissa istuvat siksak-muotoon asetellut kirkkaat kristallit kuin täi tervassa, ja olen päättänyt, että saavat olla siinä kunnes lähtevät kasvamalla pois. Niitä ei nimittäin saa irit ilman raakaa väkivaltaa eli jos olen mainostanut, että pysyvät, niin en ole yhtään liioitellut, ne todellakin pysyvät.

Sormiin oli kuitenkin pakko saada taas jotain uutta eli pikkurilleissä tällä kertaa erilaiset tarrat: vasemmassa yksinkertainen sininen kukkanen ja sen keskellä iso vaalean sininen kynsitimantti. Näin jälkeen päin ajatellen pienempi olisi ollut parempi, mutta tuollainen oli käden ulottuvilla sillä hetkellä. Lisäksi kynnessä oli pari kristallia ilman tarraa ja ne eivät kestäneet vauhdissa mukana kuin pari päivää.

Oikeassa on vastaavasti vaaleanpunainen kukkatarra ja sen isommassa kukkasessa vaaleanpunainen kynsihelmi. Se on pienempi kuin vasemman käden kristalli ja mielestäni paremman näköinen.


Muut kynnet edelleen tylsästi kirkkaalla kovikelakalla lakatut.

Valitan tummia kuvia, hovikuvaajani ei ollut oikein iskussa - käyttää varmaan tätäkin perusteena uuden kameran hankkimiseen ;-P

3 kommenttia:

Herra.Kirjoitus kirjoitti...

Tökkii tökkii...

vähän väliä tulee kaiken karvaisia virheilmoituksia, alkaa pikku hiljaa korpeamaan.

Taitaa olla guukkelin systeemit menossa juntturaan.

Ievuskainen kirjoitti...

Tämä on ihan off topic, mutta... Kiinostaisi vaan tietää, että jos vaikka mä kommetoin jotakin vanhaa juttua, näetkö sä sen jostakin automaattisesti vai pitääkö sun käydä yksitellen läpi kaikkia vanhoja juttuja, jos haluat tietää, onko niitä kommentoitu? Tämä kiinnostaa vaan siksi, kun en tiedä bloginpitämisen maailmasta yhtään mitään ja toisaalta joskus tulee mieleen jotakin asiaa, jota voisi lisätä aiempaan kirjoitukseesi. :)

Ievuskainen kirjoitti...

Ai niin - kivat uudet kynnet! :)