keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Kotitalousoppitunti

Olen kuluttanut tämän päivän puuhastelemalla edelleen lomapyykkien kanssa. Sain vihdoin ja viimein silitettyä ne kaikki, muutaman jouduin vielä jälkikäteen käsittelemään klorillilla saadakseni kaikki tahrat pois. Tahrat eivät kuitenkaan olleet suurin ongelma, kaikkein pahinta oli rakkaan mieheni valkoiseen jalkapallon EM-kisa paitaan mustasta neuletakista pesiytynyt nukka. Se ei ollut lähtenyt pesussa kuin vähän ja paita oli edelleen harmaan samea.

Melkoisen työn tekin kun kahdella eri vaateharjalla harjasin paitaa edestä ja takaa, jotta sain suurimman osan nukasta lähtemään. Melkoisen kasan nukkaa sain pois, mutta silti vielä hiven jäi jäljelle. Kauhistuttaa, kun tiedän, että edessä on vielä toinen samanlainen urakka keltaisen paidan merkeissä.

Hyvät vihjeet siitä, miten mustan nukan saa paidoista pois, otetaan ilolla vastaan. Tästä eteenpäin koetan vahtia, että herra Kirjoitus laittaa kyseisen neuletakin alle vain tummia paitoja, jotta jokaisen pesukerran jälkeen ei tarvitse käyttää montaa tuntia yhden paidan puhdistamiseen.

Ei kommentteja: