tiistai 17. helmikuuta 2009

Irish rose

Koskaan en ole blogissani julkaissut itsestäni naamakuvaa, enkä aio sitä tehdä nytkään, vaikka se kohtuullisen oleellisesti asiaan kuuluisikin.

Esiinnyin nimittäin eilen varsinaisena Irish rose- tyttönä. Alunperin valinta johtui siitä, että hiukseni olivat kamalan rasvaiset, en ehtinyt pestä niitä ja "kluttuisuudesta" johtuen en voinut jättää niitä normaalilla tavalla auki. Tästä johtuen tupeerasin ne jonkinlaiseksi pörröksi ja laitoin päähäni kirkkaanpunaisen pannan. Panna kanssa nypin sitten ne vaaleammat latvat esiin ja huomasin niiden haalistuneen sellaisiksi vaaleankuparisiksi, irlantilaisen värisiksi.

Kun kasvoilleni laittamani Maybellinen meikkipuuteri vielä jostain syystä muutti kasvot kalpean vaaleiksi ja nosti vähäiset pisamani esiin, alkoi ulkonäköni muistuttaa enemmän irlantilaista kuin suomalaista punaisine hiuksineni ja metsänvihreine silmineni.

Irish rose lookini täydensin laittamalla korviin pannan väriset, kirkkaanpunaiset korvikset, normimeikkiäkin muutin tuohon suuntaan eli samanlainen kirkas huulipuna ja normaalin vaalean poskipunankin korvasin sävyyn sopivalla punaisella, silmiin sipaisin vihreän tehosteeksi samansävyistä metsänvihreää luomiväriä...

Toivottavasti kukaan ei huomannut, että uusi lookini johtui "suttuisten hiusten päivästä" eikä halusta muuntautua välillä.

Ei kommentteja: