perjantai 13. helmikuuta 2009

Kiiltoa ja kimallusta

Tänään sain sen toisen "tuhlaukseni" kohteen eli huuto.netistä huutamani kasan uusia huulikiiltoja. Olen jostain syystä viimeaikoina jäänyt koukkuun huulikiiltoihin. Aikaisemmin kuljin töissä huulipuna taskussa ja tarvittaessa lisäilin sitä, nyttemmin käytössä on "kesto"huulipuna, jonka laitan aamulla ja kiiltoa lisään sitten tarvittaessa päivän mittaan. Onhan mulla noita kiiltoja jo ennestään melkoinen kasa, mutta siitä huolimatta kiusaus kävi näiden kohdalla liian suureksi. Minusta 4e, tai 5e, jos postikulutkin lasketaan mukaan, ei ole paljon tällaisesta kasasta huulikiiltoja. Tarkemmat esittelyt kaikista erikseen tuossa alapuolella.

Ensiksi tuo Oriflamen Visions-merkkinen Lip Tricks palette sävyltään Rock Romantic. Ensimmäisestä kuvasta näkyy myös tyyliin sopiva ultrakiiltävä säilytyspussi, jossa huulikiiltopaletti oli pakattuna. Tässä siis vielä tarkempi kuva paketista ulkoa.

Paletissa on 4 kappaletta 1,5g-kokoista kiiltoa, sävyinä vaaleanpunainen, koralli, viininpunainen ja kirkas. Pakkauksessa on yksi sivellin. Tuoksu on herkullinen, värejä en vielä testannut, mutta kuva kertoo tarkemmin sävyistä.

Seuraavina kaksi samanalaista Oriflamen Starstruck lip gloss - kiiltoa, sävy Lucky star. Kumpikin tuubi on kooltaan 3ml eli ei mikään kovin iso. Sävy on runsaan glitterinen, paljon kiiltävä ja väritön. Toista testasin kertaalleen ja olin ylen ihastunut. Tuoksu/maku ei ole mikään ihmeellinen, mutta kiilto sitä näyttävämpi. Levitys oli helppoa, sillä tuubissa oli sellainen pehmeä perussivellin. Nämä tulee varmasti käytettyä viimeiseen tippaan asti.

Seuraavaksi esitellään pakettiin kuulunut Oriflamen Blueberry lip gloss, kooltaan 8ml. Tässä kiillossa on mustikka-antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa. Tuubi on lilahtava, mutta sisältö lähes väritöntä, jos nyt jotain sävyä on, niin se on sitten sellaista lilaan taittavaa. Tuoksu ja maku makea, karkkimainen, kiilto ok. Ei niin runsaan kiiltävä kuin edellä mainitut kiillot, mutta riittävästi arkikäyttöön.
Seuraavana samankokoinen (8ml) Oriflame Crystal lip gloss, sävy pure heaven. Kiilto on pohjaväriltään hivenen kellertävää ja siinä on runsaasti gitterihippusia, ne ovat väriltään lilaan tai sininseen taittavia. Tässä on voimakas säihkyvä kiilto, maku olematon, tuoksu makea. Ihan kivalta vaikuttaa tämäkin.

Toinen saman sarjan kiilto on sävyltään moonstone magic eli pohja on paljon keltaisempi kuin tuossa edellisessä. Pohjan sävy sellainen kermanvärinen. Runsaasti glitterihileitä tässäkin, hileiden sävy on punertava/kultainen. Tuoksu vaniljainen, mieto. Tuntuu huulilla hivenen karkealta runsaan glitterin takia.

Ja viimeisenä oikein kunnon teiniviritys. Hopeaanhohtava pinkki huulikiilto, kooltaan 2,4 g. Huulikiilto on sinänsä ihan ok värinen ja tuntuinen, ei nyt ehkä kaikkein suurin suosikkini ainakaan värinsä puolesta, mutta käy varmaan peruskäyttöön siinä missä joku muukin kiilto. Tässä ei ole merkkiä valmistajasta tai sarjasta, mutta uskaltaisin arvata, että muista poiketen tämä EI ole Oriflame tuote. Se miksi tämä herättää minussa halun tirskua, johtuu tuubin yleisestä ulkonäöstä ja kiiltoon liittyvistä virityksistä. Tuubin korkki on hohtavan hopeainen eli tuo lisää kiiltoa pakkaukseen. Lisäksi korkkiin on vaaleanpunaisella langalla kiinnitetty muovinen, pinkki perhonen ja hopeanvärinen kymmenen senttinen ketju, jonka päässä on pisaranmuotoinen pehmeän vaaleanpunainen kivi. Ensiksi mietin ihan tosissani, että pitäisikö tämä kiinnittää työavaimiin, mutta koska en ole varma ymmärtäisivätkö kaikki työkaverini tätä (huonoksi) vitsiksi, päätin lykätä laatikon pohjalle odottamaan käyttöä. Kiillon käytän ja perhosen pistän roskiin taikka kauppaan huuto.netissä - en minä ainakaan osaa tällaista kännykkääni ripustaa ja mihin muuhun sitä voisi käyttää?


Kyllä näillä hetken aikaa pysyy kiillossa ja kimalluksessa jopa sellainen glitteriharakka kuin minä.

1 kommentti:

Ievuskainen kirjoitti...

Tämän ostoksen mä ymmärrän paljon tuota edellistä paremmin!

Vihreä glitter -rajauskynäsi on muuten tulossa, on perillä ilmeisesti alkuviikosta. Hyvä syy tavata? ;)