torstai 12. maaliskuuta 2009

kolmas kymmen

Tätä ensimmäistä ei lasketa mukaan, mutta esittelyssä on "tuote", jota ilman en kerta kaikkiaan tule toimeen: kynsiviila. Sellainen minulla on sekä lompakossa että meikkipussissa ja vielä usein jossain muuallakin mukana. Sillä jos kynsiini tulee jokin repeämä, riiska tai vastaava, nypin sitä varmasti niin kauan, että kynsi repeää tai lohkeaa tai riiska irtoaa ja repimisjäljet kynsissä eivät ole kivoja.
nsimmäinen varsinainen tuote on Nivea soft ihovoide, joka on oikea huipputuote sekä kasvoille että vartalolle. Minä olen käyttänyt tätä erityisesti flunssa-aikaan "nenärasvana", kun pikkuinen nessukkani kuivuu niistämisestä, mutta se soveltuu todella hyvin myös kasvo- ja vartalovoiteeksi. Toinen tuote on erilaisissa kynsijutuissa jo useampaan kertaan esitelty Yves Rocherin Rose Givré korallinvärinen kynsilakka. Se on nyt sitten yksinkertaisesti loppu, ei enää pisaraakaan jäljellä ;-)
Kolmantena kohteena esittelen tyhjätyn hajuvesipullon, tuoksu Yves Rocherin muinaista Magnoliaa. Minulla ei ole mitään käsitystä, koska ko. pullo on kaapppiini tullut, mutta löysin sen viime syksynä ja päätin testata. Tuoksu oli edelleen ok - voidaanko siis todeta, että silloin joskus tuoksutkin tehtiin kestämään. Osasyynä saattaa tietenkin olla pullo, joka on paksua valkoista lasia/posliinia eikä päästä valoa läpi kuten kirkkaat pullot. Vaikka tämä on niitä menneen ajan teiniritsatuoksuja en voi silti mitään sille, että pidän siitä. Se on riittävän kukkainen ja keveä toimiakseen työtuoksuna. Kun tämä nyt on loppu, palaan takaisin kuusamaan. Mitä sen jälkeen, en vielä osaa sanoa.

Oriflamen Aloe silmänympärysgeelikin tuli tiensä päähän. Tämä on taas niitä tuotteita, joista en oikein osaa sanoa mitään. En juuri ole aikaisemmin silmänympärysvoiteita käyttänyt - olisi varmaan pitänyt ja pitäisi, mutta kun en vaan osaa... Tämä tuote oli sellainen hivenen tahmean sorttinen, enkä huomannut mainittavaa eroa - niinä aamuina, kun silmäpussit loistivat, ne loistivat ihan urakalla, eikä ollut väliä oliko voidetta vai ei. Tässä siis neljäs poistotuote.

Viidentenä on vuorossta Latherin pergamotin tuoksuinen vartalovoide - tässä oli sitä jotakin. Aivan ihana tuote, mielyttävä koostumus ja herkullinen tuoksu, imeytyi tehokkasti eikä tahmannut. Suorastaan itkettää, että tämä loppui. Juu... Kyllä tämä on sitä samaa sarjaa kuin ne muutkin wieniläisestä loistohotellista nyysimäni Latherin tuotteet ja harkitsen edelleen niiden tilaamista itselleni- vaikka ovatkin räävittömän hintaisia.


Yleensä kehun estoitta markettikosmetiikkaa verrattuna noihin kalliisiin merkkeihin, sillä yleensä markettitavarat ovat hinta-laatusuhteeltaan parempia kuin kalliit luksusmerkit. Tässä kuitenkin poikkeus joka vahvistaa säännön, Anytime on yleensä ollut kohtuuhintainen ja hyvälaatuinen ja kaikista aiemmin käyttämistäni tuotteista olen pitänyt. Tässä kuitenkin sitten se poikkeus: Come on love- meikkipuuteri. Olen tottunut, että meikkipuuterit ovat pehmeitä ja helposti levittäytyviä ja kohtuullisesti peittäviä. Tämä sen sijaan oli mielestäni kova, hankala saada irti napista ja levittymään kunnolla, lisäksi se jätti iholle kuivattavan peittävän kuoren, jonka alta kiilto pulpahti esiin parissa tunnissa. Ehkä olisi pitänyt käyttää kostutettua sientä, jolla tulos olisi tuoteselosteen mukaan peittävämpi, mutta jotenkin siinä tilanteessa tulee vain sellainen epähygieeninen olo ja sitä paitsi aiemmat meikkipuuterini ovat peittäneet ilman kostutustakkin. Tässä siis kuudes poisto, joka ei pääse uudelleenhankintalistalleni:


Seitsemäs poisto on ensimmäinen niistä hankkimistani kahdeksasta kulmakynästä. Kynä on Rimmelin kulmakynä, sävy Hazel, joka on ehkä hivenen liian punertava minun makuuni, koska minä rakastan harmaan ruskeita "taupe"-sävyjä tai puhdasta tummaa ruskeaa kulmakynissä, mutta kyllähän tätä paremman puutteessa käyttää. Täten on siis alustavasti todistettu, että käytän noin 1,5cm kulmakynää kuukaudessa. Jos kynää ei ollut paljon jäljellä aloittaessani, niin vielä vähemmän sitä jäi jäljelle. Mielestäni tätä voi jo kutsua loppuun käyttämiseksi, kynän kokonaispituus noin 1,5cm.


Kahdeksantena poistona on jotain pientä ja suloista. Kyllästyin sitten kuitenkin kuusamaan ja päätin vaihtaa välillä tuoksua. Tämä näyteputkilo piti sisällään Avonin Pur blanca tuoksun tuoksunäytettä noin 2ml. Se oli kieltämättä ihan kivaa vaihtelua - tosin en edelleenkään ole ihan varma ostaisinko tätä 100ml pullon joka päiväiseen käyttöön. Niin paljon se ei nenääni mielyttänyt, mutta joku pienempi 30 ml pullo voisi mennä välihajuvetenä. Tuoksu oli hivenen makeahko siitä tuo epäröinti, mutta ei kuitenkaan liian imelä eli sellainen 8+ arvosanan tuoksu.


Yhdeksäntenä tyhjeni Riosta mukaan nappaamani Ipanema plazan suihkugeelipullo. Jälleen tällainen iiiiiihana minipullo, tilavuus 30ml ja kullanvärinen korkki ja kaikkea. Sisältö oli sellaista normaalia peruskamaa, josta ei ole hyvää eikä pahaa sanottavaa, toimii ja täyttää tehtävänsä, mutta kaunista pulloa lukuunottamatta ei mitään ihmeellistä extraa.


Tämän sarjan viimeisenä onkin sitten taas "jalkavoide", jalkani ovat viimeaikoina tuoksuneet omituisen hyvälle, sillä niitä on rasvattu Yves Rocherin sireenin tuoksuisella vartalovoiteella. Olen ensimmäisenä itse sanomassa, että inhoan tuoksujen kakofoniaa, jossa dödö haisee yhdelle, rasva toiselle, hajuvesi kolmannelle ja lisäksi samaan syssyyn tulee pari kolme erilaista lemua tukkatuotteista. Olen vakaasti sillä linjalla, että jos jotain tuoksuja käyttää, niin voisi yrittää valita samansarjan dödön, vartalovoiteen ja hajuveden eikä kaikkia eri sarjasta. Jos kaikkia ei ole samaa sarjaa kannattaa miettiä, voisiko jotain jättää kenties käyttämättä juuri sillä kertaa... Anteeksi lipsuin aiheesta, olen siis rasvannut jalkojani vain iltaisin, jotta vain rakas mieheni ja oma nenäni joutuvat kärsimään tuoksusta. Tosin sireeni on yksi lempituoksujani, joten en pidä sitä kärsimyksenä, mutta pyrin minimoimaan tuoksukoktailini töissä ollessani. Tässä siis tyhjä jokapaikanrasvapullo - tämän postauksen kymmenes poisto.


Tähänkin kymmenen sarjaan meni noin kuukausi, katsotaan irtoaako neljäskin kymmenen tyhjän pullon sarja kuukaudessa.

1 kommentti:

Ievuskainen kirjoitti...

Olet päässyt tosi hyvään vauhtiin noiden poistojen kanssa. Kunhan vielä heittelet meikkipalettejasi siihen malliin, mitä tänään, vauhti sen kuin kiihtyy... Ja sitten ei kun uusia hankkimaan! ;)