maanantai 6. huhtikuuta 2009

Blogin suuntautuminen

Olen tässä vanhoja kirjoituksia selaillessani huomannut, että blogini aiheet lipsuvat ja leviävät ja aihevalikoima paisuu kuin pulltaikina. Useimmat blogit kun ovat vain jotakin tettyä aihetta varten.

Miettiessäni omaa suuntautumistani, huomasin, että ei minusta ole pitämään muoti- tai tyyliblogia. Muodista en ole riittävän kiinnostunut enkä vaatehankinnoista innostunut, että voisin muodista kirjoittaa - varsinkin kun olen sitä mieltä, että kaikki mitä muoti tuo tullessaan ei ole aina kivaa, hienoa ja tyylikästä. Tyyli taas on jokaisella omansa, joillakin vakuuttavampi tai vaikuttavampi kuin toisilla, ja se on täysin makuasia, mitä itse kukin tyylikkäänä pitää. Minä useimmiten kun vielä satun olemaan sitä mieltä, että läheskään kaikki muodikas ei ole tyylikästä. Kenkäblogiakaan en voi enää pitää, koska olen rajoittanut kenkähankintani minimiin ja vanhoissa ei piisaa loputtomasti esittelemistä.

Käsitöitäkin teen niin satunnaisesti ja sillä tasolla, että ei minusta ole neule- tai ompelubloginkaan pitäjäksi. Pelkistä vaatekaapista poistuvista vaatteistakaan ei saa kirppisblogia loputtomasti, vaikka niiden esittelystä en aiokaan luopua ennen kuin vaatekaapista pohja paistaa eli varmaan niin kauan kuin blogia kirjoitan.

Kosmetiikkafriikiksi en jaksa tunnustautua, vaikka meikkileikit ja kaiken uuden testaaminen kivaa onkin. Sen verran harvassa ovat kuitenkin uudet hankintani, ettei niillä blogia pidetä. Tai pidetään, mutta päivitetään vain kerran puolessa vuodessa ;-).

Kun en osaa keskittyä mihinkään erityisesti, olen päättänyt pysytellä erossa blogien valtavirroista ja keskittyä pitämään oman tyylistäni asiasta ja teemasta toiseen pomppoilevaa blogia. Kun kerran blogille pitää olla jokin teema, jotta sen voi kategorisoita, niin olen päättänyt ristiä blogini "elämäntapa blogiksi" -teemoina kaikki mahdollinen maan ja taivaan välillä.

Tervetuloa siis lukemaan ei mitenkään entisestä muuttunutta elämäntapa blogiani!

1 kommentti:

Herra.kirjoitus (joka ei vieläkään muista salasaansa) kirjoitti...

Ehkä blogin pitäminen blogeista ;)

tai mahdollisesti herra kirjoituksen toilailuista ja ostoksista (harha sellaisista, vai onko mukamas muita?)

Niin, koska näemme kävijälaskurin näillä sivuilla?