keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Kosmetiikka komerossa tyhjenee

Neljännen kuukauden poistumat ovat kovin, kovin pieniä, mutta tilaa (toivottavasti) tulee niistäkin.

Viimeaikoina olen ollut kovin ailahtelevainen -ensiksi hehkutin tuoksullista paluuta kuusaman helmaan ja sitten parin päivän päästä päätin kokeilla jotain muuta. Olen joskus minihuulipunien kylkiäisenä saanut (lue ostanut, kun ne myytiin yhteispakettina) paljon erilaisia Avonin hajuvesinäytteitä, osan myin ja osa jäi odottamaan parempaa aikaa ja käyttöön pääsyä.

Nyt se aika sitten tuli ja ensimmäiseksi käyttöön päätyivät kaksi mini"pulloa" today, tomorrow, always- sarjan "today, tomorrow, ALWAYS"- tuoksua. Ensimmäistä pulloa käyttäessäni en ollut ihan varma, miten ihana ko. tuoksu oli - mielenkiintoinen ja hyvä, mutta olisiko ihan huipuksi asti. Koska pullo oli niin pieni, käytin jatkoksi sen kanssasisaren. Niin hassusti siinä sitten kävi, että toinen pullo aiheutti melkoisen ihastumisen ja ihan vakavasti harkitsen tämän tuoksun hankkimista - se on sellainen mukavan raikas, keveähkö kukkaistuoksu. Arvosana 9+. Kuvaa kahdesta ensimmäisestä poistosta ei ole, koska en jaksanut perehtyä makrokuvauksen saloihin ja herra Kirjoitus on ollut niin kiireinen, ettei ole ehtinyt kuvaamaan.

Kolmaskin poisto kuuluu kahden ensimmäisen kanssa samaan sarjaan. Tuoksun nimenä oli Surreal (tai jotain sinne päin). Tämä oli ainokainen pikkupullo, ja siitä en ole kovin pahoillani, koska tämä tuoksu ei mitenkään erityisesti sytyttänyt- se oli nimensä mukaisesti varsin epätodellinen. En voi sanoa, että se olisi ollut mitenkään vastenmielinen tai inhottava, se ei vaan ollut mun juttu. Minulla kun on aina tuoksujen kanssa niin, että toisiin ihastun hurjasti ja toiset - ihan hyväntuoksuisetkin - vain tökkivät ilman, että osaan sen tarkemmin määritellä syytä. Ja tietenkin se, että jotkut tuoksut vain linkittyvät tiettyihin ihmisiin esimerkiksi Yves Rocherin Evidence on vain ja ainoastaan kälyni tuoksu (ja hän käyttää sitä runsaasti...), joten en missään tapauksessa, mitenkään voisi ajatella käyttäväni sitä missään muodossa. Tässä siis malli minipullosta, joita tässä poistossa on mainittu, koko noin 2ml.


Neljänneksi sain rakkaalta mieheltäni perinnöksi dödö-pullon, joka hänen mielestään oli tyhjä ja minun mielestäni vielä melkein täysi ;-). No ei nyt ihan näinkään, mutta kyllä siitä vielä reilun viikon käyttöön minulle riitti. Merkkiuskollisia kun olemme, niin kyseessä oli tietenkin Dermosilin man- deodorantti:
Viidenneksi poistoksi tulee sitten lisää dermosilia, sillä pinkki vaahtopesuni otti ja lopahti. Tämän pullon vaihdoin kotoa-kotoa maalta käytettäväksi kaupungissa loppuun, kun huomasin, että ko. tuote vanhenee maalla vähäisellä käytöllä ollessaan. Tämä täytyy muistaa jatkossa pesuaineita haaliessani, ne eivät ole ikuisia, eivät käyttöiältään, eivätkä kestoltaan ;-P. Pullostakin näkee, että se on matkan varrella kärsinyt ja pinkki neste on muuttunut hivenen tummemmaksi, mutta pesominaisuuksiin sillä ei ollut vaikutusta.



Kuudentena poistona on sitten vielä yksi hauvesipullo -tällä kertaa ihan parfyymi-vahvuisena. Nimeltään tämä oli Treselle. Aivan ihana, pehmeän kukkainen, hedelmäinen ja kuitenkin raikas tuoksu. Tämän voisin hankkia itselleni, sitten kunhan hajuvesihyllyni tyhjenee riittävästi. Kuvaa ei ole tästäkään, koska pullo on täsmälleen samanlainen kuin jo yläpuolelle kuvattu pikkuinen 2 ml pullo.

Seitsemäs poisto on sitten jo suoranainen katastrofi. Meikinpoistoaine, jota parempaa en ole vielä löytänyt, otti ja loppui. Kyseessä on Nivean turkoosiin pulloon pakattu meikinpoistoaine vesiliukoisille meikeille. Tuote on todella tehokas, poisti waterproof-meikit hyvin ja oli riittoista. Päivittäisessä käytössä tämä pullo kesti syys-lokakuun vaihteesta huhtikuun alkuun. Hintakaan ei ollut mitenkään hirvittävä- alle 10euroa. Käväisen heti kun on mahdollista hakemassa itselleni uuden ja toivon, ettei tämän tuotteen kanssa käy niin kuin monen muun kanssa: kun olen löytänyt jonkun huipputuotteen, sen valmistus lopetetaan.

Lisään loput kohteet tähän pikapuoliin, sillä tämä postaus karkasi käsistäni pikkuisin liian aikaisin; puolivalmiina.

2 kommenttia:

Herra.kirjoitus (joka ei vieläkään muista salasaansa) kirjoitti...

pesominaisuuksiin

Nyt ei voi sanoa että en lukisi näitä ;)

Herra.kirjoitus (joka ei vieläkään muista salasaansa) kirjoitti...

Vai että dödö oli vielä "täysi" ;)

Mielestäni dödö pullo jonka pallo ei enää edes pyöri kunnolla eikä kostuta kainaloa on tyhjä...

Se toimi oikeastaa päinvastoin, hiki tuli otsalle kun sillä rassasi kainaloaan... ;)