torstai 20. elokuuta 2009

lankeemuksia osa "liian mones" ;-)

Nuukuusviikkoani oli eletty ihan keskiviikkoon asti, kun olin jo rikkonut kaikki lupaukseni.
Tiistaina käytiin Hesessä syömässä se pakollinen "rikkuriateria" eli vaikka ensin päätimme, ettei roskaruokaa, niin jo tiistaina löysimme itsemme Hesestä edessämme joka toisessa lyhtypylväässä ja ulkomainoksessa esitelty Habanero-hampurilainen (ja kera lisukkeiden tietenkin). No, tuota ei tarvitse kokeilla toista kertaa - siitä ei juuri ole hyvää sanottavaa. Jalapenoja liikaa, pekoni pahanmakuista ja huonosti paistettua, kastike outoa ja liian tulista, ranskiksista ja kolasta ei sentään ole pahaa sanottavaa. No, eipä tarvitse hetkeen mennä kokeilemaan mitään tuonne suuntaan.

Tiistain pika-pikainen kirpputorikierros kuljetti huusholliimme erään puolitutun kirpparipöydältä kasan vain kokeiltuja meikkejä. Valkoinen luomivärini on jo pitkään ollut vähenemään päin, joten täydensin sitä nyt sitten kerralla, kun mukaan tarttui Isadoran valkoinen luomiväripuikko ja 10 värin paletti sekä H&M:n valkoista ja kultaa duo. Aikaisemmasta viisastuneensa sekä puikko että duo ovat voidemaisia, ne saa kipata lattialle ilman suurempia vahinkoja. Tuo paletti on vielä perinteisiä jauhevärejä, mutta yritän olla sen kanssa varovainen, kun se tulee käyttöön. Siinä on valkoisen lisäksi tumma ruskea, violetti, jännä punainen ja neljä eri sävyistä (punainen/ruskea/vaalea) nude nappia. Koko lysti eli 13 väriä maksoi yhteensä 2 euroa. Eli se siitä, en osta meikkejä ainakaan kuukauteen päätöksestä.

Keskiviikkona tuli kotiimme sitten vielä yksi lautapeli "Pekingin mysteerit" sponsored by mamma eli siinä meni sekin lupaus, ettei enää yhtään lautapeliä meille siis ei ennen kuin tämän vuoden lautapelipalkinnot on Suomessa jaettu.

Sen verran hyvääkin olen saanut aikaan, että olen aloittanut joululahjojen kanssa puuhaamisen - toivottavasti saan kaikki valmiiksi ennen joulua...

Ei kommentteja: