sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Nuukuuslista

Nuukuuslista kaipaa päivitystä.
Siivouksen yhteyteen osunut kukkien suihkutus suorastaan pakotti ostamaan uuden suihkupullon, jota en edes itse saanut hankkia, vaan rakas mussukkani kävi sen kaupasta hakemassa. Suklaataulu ei saanut kehyksiä, vaan päätyi kenkämalliseen valokuvapidikkeeseen eli niitä ei voi ostaa. Silkkinauhakin tuli hankittua ja projekti, johon sitä tarvittiin on valmistunut (esittelen sen myöhemmin). Paljetteja ei koskaan tarvinnut hankkia, koska omat varstot riittivät projektiin kaksi, niinpä ne eivät koskaan ehtineet listalle asti.

Sitten hyviä ja huonoja uutisia. Remontin myötä ylimääräiseksi tullut iso lohikäärmepuu sai uuden kodin herra Kirjoituksen sisaren ja hänen miehensä luota. Olen siitä hyvin onnellinen. Sen sijaan siitä en ole onnellinen, että viirivehkan ruukusta löytyi jotain ylimääristä elävää. Pitkällisen nettisurffailunkaan jälkeen emme voineet olla varmoja, että kysessä olivat ripsiäiset, mutta otukset, jotka asuivat altakasteluruukun vesitilassa, muistuttivat niitä aivan liikaa. Minulla on aivan liian tuoreessa muistissa erään tuttavamme kertomus siitä, miten heidän kotinsa tyhjeni kukkasista amazonin liljan jouduttua ripsiäishyökkäyksen kohteeksi. En voinut ottaa riskiä ja niinpä suloinen viirivehkani päätyi roskikseen - vieläkin sydämestä viiltää, se oli sentään iso ja näyttävä...

Sain kuitenkin luvan ostaa jotain uutta eli nyt mä olen päättänyt haluta kahvipuun tai sitruunan ;-) tai sitten tulen järkiini ja siirrän huonesaarnin uudelleen sisustettuun keittiöön paikalle, joka jäi viirivehkalta tyhjäksi.

Nuukuuslistalle en ole vielä keksinyt lisättäväksi uusia ostohimoa tyydyttäviä kohteita, mutta eiköhän niitäkin jossain kohtaa ilmaannu.

Ei kommentteja: