perjantai 11. joulukuuta 2009

Brazil

Pyrin välttämään ylimääräistä hehkutusta kaiken epäterveellisen ollessa kysessä, mutta nyt on ihan pakko mainostaa.

Kun ostan limpsaa, ostan aina ihan oikeaa tavaraa, siis kunnon epäterveellistä sokerilientä. Pyrin juomaan sitä sitten vähemmän, ja korvaamaan hiilihapon tarpeeni juomalla hapollista vettä. Minusta aspartaamilimpsat maistuvat kamalilta, ja juonkin mielummin ihan vesijohtovettä kuin niitä. Lähimmäksi siedettävyyttä pääse Coca-Cola zero ja Pommac light, mutta eivät nekään mitään unelmajuomiani ole.

Tämänkertainen mainospuheeni kohdistuukin sitten ihan siihen itseensä, epäterveellistäkin epäterveelisempään, mutta niin ihastuttavan hyvänmakuiseen sokeriliemeen eli limonadin. Tarkemmin sanottuna Fanta Worldin Brazil-makuun. Jokin siinä tuo mieleen lapsuuden keltaisenvihertävän Friscon, mutta maku on hivenen erilainen- Brazilin väri on kuin sekoitettua limeä, sitruunaa ja hiven appelsiinia eli sellainen vihertävän keltainen. Maku on piristävän sitruunainen taitettuna kuitenkin pehmentävällä appelsiinilla ja mandariinilla. Olen todella ihastunut tähän - kerrankin joku uutuus, jota voi estoitta kehua. Yleensä kun nämä uutuusmaut ovat vähintäänkin erikoisia tai omituisia.

Olisin lisännyt tähän kuvan pullosta, mutta niin täynnä kuin netti yleensä kaikkea on, en löytänyt kunnon kuvaa. Jenkkimarkkinoilla myytävästä hivenen erilaisesta pullosta oli montakin kuvaa, mutta ei suomalaisesta pullosta. Jouduin siis itse näpsäisemään jonkilaisen kuvan tähän lisäkkeeksi. Hieman on erilainen tuo etiketti suomalaisessa ja brasilialaisessa pullossa. Ja samalla tuli todistettua, että ainakin yksi juomaton pullo löytyy varastoistamme.

Ei kommentteja: