keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Elävää legendaa

Luovutan tämän postauksen ajaksi kirjoitusvuoron rakkaalle puolisolleni, sillä tätä en osaa itse kertoa, kun en ollut tapahtumissa mitenkään mukana.

Herra Kirjoitus kertoo:
"Työmatkalta poikkesin käymään kaupassa, kaupasta tultuani kävelin autolleni ja menin sisään.
Kun aloin peruttaa autoa, huomasin, että takana oli sen verran liikennettä, että en saanut
peruutettua autoa pois parkkiruudusta, vaan jouduin odottamaan. Odottelin siinä sitten mahdollisuutta peruutukseen, kun yhtäkkiä "pelkääjän puolinen"
ovi aukesi, sisään lykättiin iso postipaketti ja penkille istui aivan vieras nainen.

Katsoin hieman pitkään tätä naista ja kun hän sai oven vedettyä kiinni, katsoi hän minua päin, ja
minä siinä sitten sanomaan että päivää! Vastauksena tervehykseeni sain tuhannesosa sekunnissa punastuvan naisen, joka mutisi jotain anteeksipyyntöön vittaavaa. Hän poistui autostani varmasti 500x nopeammin kuin tuli siihen.

Kun nainen oli poistunut autostani, näin viereisessä autossa nauravan miehen, jonka oletan olleen tämän naisen mies, koska nainen meni siihen autoon todella rivakasti. Todennäköisesti tarkistaen tällä kertaa kuitenkin, kuka kuljettajan paikalla istuu. Itsekin totaalisesti repesin, kun nainen oli autosta poistunut. En tiedä enkä tunne ko. naista, mutta seuraavilla kerroilla hän todennäköisesti katsoo autoa hieman tarkemmin ennen kuin menee sisään istumaan..."

Rouva Jälki-kirjoitus jatkaa:
Mä olen aina kuvitellut, että tämä on elävää legendaa, urbaanisatuja, ettei tällaista tapahdu todellisuudessa, mutta jos mieheni puheisiin on uskomista, niin näyttää sittenkin sattuvan in the real life. Sain muuten aikas makeat naurut, kun ajattelin tuota tilannetta - toivottavasti ei tuu koskaan omalle kohdalle.

Ei kommentteja: