torstai 17. joulukuuta 2009

herttaista

Olen tehnyt töitä taas melkein yötä päivää - nukkumiseen on jäänyt neljästä viiteen tuntia per vuorokausi tai iltapäivä. Mutta onneksi se on nyt taas ohi ja pääsen nauttimaan pidenetystä viikonlopusta maalla. Sitten kolmeksi päiväksi takaisin töihin ja sitten alkaakin ruhtinaallinen neljän päivän joululoma.

Aattona olemme herra Kirjoituksen kotona, joulupäivän ja tapaninpäivän kotonani maalla ja 27. päivä todennäköisesti ihan omissa oloissamme - tässä siis alustava plan b. Katsotaan sitten jälkikäteen, miten toteutus onnistuu.

Otsikko kuitenkin viittaa johonkin ihan muuhun kuin joulun viettoon, ja toden totta jostain ihan muusta oli tarkoitus kirjoittaakin, tuo joulu vaan oli päälimmäisenä ajatuksissani ja pääsi siten lipsahtamaan tuohon ylimääräisenä.

Aihe kuitenkin liittyy tuohon alkuun eli olen ollut töissä paljon, paljon ja aikaa ei ole jäänyt blogikuvien ottamiselle. Siksi tein Herra Kirjoitukselle listan, ja pyysi kuvaamaan siinä mainitut kohteet. Tänään sitten neljän tunnin unien jälkeen varasin itselleni tunnin nettiaikaa ja aloin laittaa kuvia paikalleen. Meinasi itku tulla, kun löysin kuvien joukosta tämän piiloviestin:

Kyllä tuollaiset pikkuiset jutut vaan kummasti piristävät väsynyttä tallaajaa. Kiitos tästä, muru!

Ei kommentteja: