lauantai 19. joulukuuta 2009

Kolakapseli

Nyt alkaa meikäläisellä viirata pahemman kerran päästä, kun lankesin mainoksen uhriksi. Paremminkin kosmetiikkafirmana tunnettu Yes Rocher kunnostautui viime mainoskirjeessään lupaamalla paketin ilman pientoimituslisää ja postikuluja - lisäksi mukana oli iso mainos "energiaa ja elinvoimaa"-kapseleista.


Osui hyvään saumaan, kun tuollainen mainos isketään eteen marraskuun pimeydessä ja luvataan, että kyseinen tuote antaa lisää elinoimaa silloin, kun olo tuntuu väsyneeltä tai elämä on kiireistä. Jos paketin mukana olisi ollut lupaus omasta pienestä auringosta, joka helottaa juuri minun pääni päällä, olisin varmaan tilannut heti kymmenen pakettia. Nyt tyydyin kuitenkin yhteen.


Pakko myöntää, että en ajatellut sisältöä tai hintaa sen tarkemmin. Jälkeen päin sitten tietenkin mietityttää, koska puolentoista kuukauden kuuri maksoi 10 euroa. Toisaalta, jos se auttaa jaksamaan edes vähän virkeämpänä tuonne helmikuun hangille, on se varmasti hintansa arvoinen.

Sisältö taasen mietityttää edelleen. Suurin osa tuotteesta on peräisin afrikkalaisesta kolapuusta, josta saadaan kolapähkinöitä. Kolalla taasen on sekä fyysisesti että henkisesti stimuloiva vaikutus. Yhdessä kapselissa on päivän tarpeen verran A-vitamiinia, B1, B2, B6 ja B12 - vitamiineja, D-vitamiinia, Niasiinia, biotiinia, E-vitamiinia ja C-vitamiinia. Magnesiumia, rautaa, sinkkiä ja jodia 30% päivän saanti suosituksesta. Melkoisen tujua tavaraa vaikuttaa olevan.


Olen ottanut nyt muutaman kapselin, enkä huomaa merkittävää eroa elämässäni ja olemisessani. Seuraan tilanteen etenemistä ja raportoin asiaa. Toivottavasti tämän kanssa ei käy kuin niiden muinaisten laihdutuskapseleiden, sillä siitä kuurista on edelleen puolet syömättä, kun se oli ihan liian hankalaa-punaisia tabletteja illalla ja alkoinen aamulla, ei kun oliko se nyt päin vastoin ja lisäksi paljon vettä ja vähän ruokaa. Tämäkin pitäisi ottaa runsaan vesilasillisen kera ja mielellään aamiaisen kanssa...

1 kommentti:

Herra Kirjoitus joka ei edelleenkään muista salasanaansa... kirjoitti...

Pidän Kolasta enemmän nestemmäisenä :) ja 1,5 litran pullossa.