perjantai 4. joulukuuta 2009

Marraskuun lankeemukset

Pääsin melkein koko marraskuun loppuun lankeamatta mihinkään kiellettyyn, mutta kirpputorikäynti 28.11. osoittautui kohtalokkaaksi. Kulutin ihan ruhtinaalliset 6 euroa laukkuun ja jakkuun.

Kirjekuorimallisen, tummansinisen, kultakoristeisen ja ketjuhihnaisen uudenveroisessa kunnossa olevan tyypillisen kasarilaukun hinta oli 2 euroa, joten en voinut jättää sitä ostamatta. En siitäkään huolimatta, että en nopeasti osaa sanoa, onko minulla mitään, minkä kanssa tätä käyttäisin, sillä vaatekaapissani ei juurikaan ole tummansinisiä vaatteita. Onko tässä sitten hyvä (teko)syy hankkia tummansiniset kengät (äidillä olisi ollut juuri täydelliset kengät tähän, vahinko vain, että olivat numeron liian pienet minulle ja tulivat myydyiksi huuto.netissä) tai teettää vihdoin se tummansininen virkanaisen jakkupuku, jonka kankaat ovat olleet valmiina melkein vuosikymmenen.




Toinen löytö on tummanruskea vetoketjujakku, joka olisi ehdottoman täydellinen, mikäli vetoketju olisi ollut kullanvärinen. Vetoketju on hopeanhohtoinen, mutta ei se silti tee jakusta hutiostosta, sellaisen kymppi miikan vaatteen vain. Kuvassa jakku näyttää liian vaalealta, todellinen väri on sellainen herkullinen suklaanruskea siis juuri se väri, jota vaatekaapistani löytyy lukuisten vaatekappaleiden verran. Hihat suorat, helma suora, v-mallinen kaula-aukko, sivuissa pienet halkiot ja kunto uudenveroinen. Hintalapun 4 euron hinta ei mielestäni ollut mahdoton, joten tämä muutti meille. Pakkohan se oli ottaa, kun mukana ollut puolisoni totesi, että tuo on niitä suoraan sinun vaatekaapistasi vaatteita... En vielä ehtinyt mallata, kuinka monen muun vaatekaappini kanssa tuo mätsää täydellisesti (sillä pistin jakun suoraan pesuun ja se on vielä kuivumassa), mutta uskoisin, että parien housujen, yhden hameen, yhden mekon ja kaksien kenkien ja kahden laukun. Toivottavasti löytyy vielä enemmänkin komboja, joiden kanssa tätä käyttää - tervetuloa penkomaan vaatekaappiani Ievuskainen.

Nyt kipuilen yhden huuto.netti paketin kanssa, siinä olisi kivoja t-paitoja (yksi sellainen joka sopisi tuohon laukkuun) ja parit mukavat housut. Jos se muuttaa meille, esittelen sen myöhemmin.

Ei kommentteja: