sunnuntai 13. joulukuuta 2009

operation zak pak

Pelikaappimme sisältö on lisääntynyt kahdella pelillä nimeltään Operation ja Zak pak!

Zak pak on edelleen korkkaamatta, joten en ota sen sisältöön kantaa. Harmittaa kuin useimpien pelien pelaamiseen tarvitaan vähintään kolme tai neljä pelaajaa, ja niitä ei pääse kokeilemaan kahdestaan tai siis pääsee kokeilemaan, mutta ei saa todellista kuvaa pelaamisesta.

Ideana tässä on tehdä muuttokuormaa ja täyttää pelilautoina toimivien "kuorma-autojen" lavat mahdollisimman tehokkaasti tetriksen kaltaisilla paloilla. Palaan tarkempaan raporttiin sitten, kun peli on kokeiltu.


Operation tuli testattua, se on enemmänkin kertakäyttöpeli kuin pitkään käytössä palveleva jättimenestys. Kyseessä on siis sellainen enemmän lapsille tarkoitettu näppäryyspeli, jossa pitää pinseteillä poimia erilaisia "elimiä" koloistaan. Aikuinen oppii tekniikan parilla harjoituskerralla ja peli menettää haasteensa ja viehättävyytensä siihen, lapsilla oivaltaminen voi viedä kauemman ja haastetta säilyy pidempään. Aikuisilla tämä toimii sellaisena peli-iltojen välipelinä, jossa ei ole liikaa haastetta ja nollaa edellisen pelin päästä.

Ei kommentteja: