torstai 10. joulukuuta 2009

Testirasvauksia

Päätin seuraavaksi altistaa naamani rasvatestaukseen, mikä tietenkin on hivenen kyseenalaista näin pikkujouluaikaan, mutta toisaalta ei kai se tämän pahemmaksi enää voi mennä.

Ensimmäiseksi otin testiin Yves Rocherin Bio Specific regulation soin hydta-mat -voiteen (kuka muuten on keksinyt sen, että näiden rasvojen nimet pitää olla mahdollisimman pitkiä ja hankalia ja mieluiten sellaista kieltä jota mahdollisimman harva osaa?).Pienestä pussista riitti kerta voiteluun hyvin, ja koska rasvaa oli vain yksi pussi, nämä ovat ensivaikutelmakokemuksia. Rasva levittyi hyvin, tuoksu oli ok, imeytyi myös hyvin. Yleensä useimmat rasvat, joissa on rasvaa ei pelkästään kosteuttava komponentti, jäävät iholleni lillumaan, eivätkä imeydy kunnolla. Tämä siis imeytyi hyvin, kahden tunnin kohdalla iho oli edelleen matta eikä rasva puskenut takaisin, kuten useimmat tapaavat tehdä. Neljän tunnin kohdalla tuli lievä tunne takaisin puskemisesta, mutta vain hyvin lievä, eikä iho silloinkaan kiiltänyt. Kertakokeilun perusteella ihan ok tuote, voisin ostaa itselleni käyttöön.

Toisena testasin Garnier Ultra lift yövoidetta. Siis tarkemmin sanottuna kiinteyttävää ja kohottavaa yövoidetta, joka sisältää rentouttavaa inkivääriä ja kirsikkauutetta. Voide oli pussista puristettuna todella tykyn oloista ja kasvoillekin levitettynä "tykky" on hyvä sana eli paksun rasvainen voide. Voide levittyi tasaisesti ja pussista riitti sekä kasvoille, kaulalle että lopuksi käsiinkin. Voide imeytyi kohtalaisesti, minun iholleni koostumus oli selkeästi liian rasvainen ja paksu, suurin osa imeytyi hyvin, mutta vähän jäi pintaan kellumaan ja piti ihon kiiltävän rasvaisena tuntien ajan (siis siihen asti, kun menin nukkumaan ja lopetin tarkkailun). Tämä ei ollut minun tuotteeni - en tosiaan sano, etteikö se olisi hyvä tuote, mutta ei sovellu pintakuivalle syvältä rasvaiselle iholle.

Tässä vielä kuva näytepussista:

Ei kommentteja: