keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Itsekäs p....

Perinteisesti olen osoittanut melkoista itsekkyyttä syntymäpäivänä ja jouluna ja hankkinut itselleni lahjan molempina juhlapäivinä. Tuo muka tekee tuhlaamisesta hivenen sallittavampaa, kun ostaa itselleen lahjaksi. Yleensä olen vetänyt rajan siihen, että tavaran/tavaroiden hinta ei saa olla juurikaan yli 50€ per juhlapäivä.

Tänä vuonna hankinnat osuivat sitten tuohon joulun ja syntymäpäivän väliin ja ovat kaikki samaa kategoriaa. Nimittäin kirjoja, koska vaatteet ja meikit ovat edelleen pannassa.

Ensiksi Tilda kirjoja:
Tildan talossa ( Tildas julehus/Sewing pretty Christmas homestyle) ja Tildan kevät (Påske med Tilda och vänner/ Grafting springtime gifts) yhteishintaan 5,90€

Sew prettyhomestyle, (joka siis on sama kirja kuin Tildan tapaan ja Tildas hus) hintaan 14,50€
Sisusta Tildan tapaan (Sew sunny home style/Tildas hus,) ja Satumainen talvi ( Jul med Tilda och vänner/ Grafting Christmas gifts) yhteishintaan 39,80e


Ihastuin Tilda-kirjoihin, kun eräs työkaverini esitteli omaa joulukirjaansa tuossa joulun alla. Kuten minulle yleensä käy, haksahdin perusteellisesti, selailin hetken aikaa huuto.nettiä ja nettiä yleensä ja pian huomasin hankkineeni useamman kuin yhden Tildan. Nämä Tildat ovat melkoinen sekasotku, koska niitä on julkaistu vähän eri nimillä ja erilaisilla kansikuvilla eri kielisinä. Siis ruotsinkielisessä erilainen kansikuva kuin suomenkielisessä ja englannin kielinen onkin sitten sekä aivan eri niminen ja aivan erilaisella kansikuvalla. Onneksi todelliset Tilda-addiktit ovat koonneet julkaistut kirjat selventäväksi kuvataulukoksi, josta pääsee tarkistamaan, mitkä kirjat vastaavat toisiaan. Taulukko löytyy täältä.

Nuo Tildat olivat siis joululahjani, vaikka budjetti menikin hivenen yli suunnitellun ;-), kokonaishinta noille kirjoille 60,20€.

Syntymäpäiväksi hankin seuraavat kirjat:

Kahvipussin uusi elämä, hintaan 15,15€

Suuri Ompelukirja kirpputorilta hintaan 4€, Tilkkutöiden aarteen kirjakaupan alesta hintaan 8€ ja Stailaa vaatekaappisi... samasta osoitteesta viidellä eurolla. Budjettiin mahtuisi periaatteessa vielä yksi kirja, koska kokonaissumma on nyt vain 32,15e, mutta katsotaan, mitä vastaan kävelee. Adlibris kyllä mainosti saaneensa valikoimiinsa yhden puuttuvan Tildan, mutta harkitsen sen hankinnan siirtämistä vasta kesäkuulle.

Ei kommentteja: