tiistai 5. tammikuuta 2010

Lisää lupauksia

Huomasin, että minun on ihan pakko vielä täydentää tuota uuden vuoden lupausteni listaa ainakin kahdella lupauksella. Molemmat ovat sellaisia, jotka minun on pakko kirjoittaa esiin, jotta ne tulisivat pidettyä.

Ensiksi. Lupaan olla menemättä nukkumaan meikit naamalla. Ihan oikeasti, se meikkien putsaaminen vie kaksi minuuttia, jos sitäkään ja silti tunnustan syyllistyväni siihen, että erityisesti yövuorojen jälkeen kellahdan pehmeälle patjalleni lämpöisen peiton alle meikit naamalla. Kun vaan niin kovasti väsyttää... Ja sitten menee tietysti tyynyliina pyykkiin ja ihosta näkee valvomisen jäljet paljon pahemmin kuin silloin, kun käyttää sen pari minuuttia meikin putsaukseen ja antaa ihon levätä.

Tähän samaan voisi vielä liittää lupauksen kaksi eli muistan myös rasvata naamani, vaikka en siitä erityisesti pidäkään. En osaa sanoa, miksi on niin vaikeaa rasvata naamaa, kun kropan rasvaaminen sujuu paljon helpommin. Yritän, ja tässä kohtaa vain yritän en lupaa, parantaa tapojani tässä asiassa.

Kolmas lupaukseni on, että inventoin vaatekaappini. En lupaa hävittää mitään tai pakottaa itseäni luopumaan yhdestäkään "jos tätä vielä joskus pitäisi"- vaatteesta, vaan käyn vain vaatekaappini läpi. Katselen ja hypistelen ja tunnustelen, josko joku vaate olisi sellainen, että siitä voisi lupopua, mutta kuten todettu, mitään ei ole pakko luopua...Katsotaan, miten ämmän käy.

7.1. Lisäys: jotta minulla olisi mahdollisimman paljon rikottavaa, lisään vielä yhden lupauksen eli lupaan syödä pikkupussillisen marjoja joka päivä tänä vuonna. Nyt on 7. päivä ja olen syönyt 2 marjapussia eli minulla on viisi pussia kirittävää, mutta sehän on noin viikossa kiritty ja sitten riittää pussi per päivä niin kauan kuin marjoja piisaa.

Ei kommentteja: