tiistai 2. helmikuuta 2010

Kiusauksia kerrakseen

Lankesimme eilen uuden kuun kunniaksi käymään hesessä - pyrin pitämään huolta ettei se toistu hetkeen.

Nyt joku oli viritellyt minulle kiusauksen huuto.nettiin, siis oikein todellisen kiusauksen. Sellaisen, että jouduin istumaan sormieni päällä oikein tukevasti ja vielä pinnistää kovasti, etteivät näpit päädy kohdalle tarjoa. Ihana, 60 vaatetta käsittävä vaatepaketti lähtisi toimituskuluineen hintaan n. 1,50e per vaate. Vaatteet juuri oikeaa kokoa ja hyvän värisiä. No, mistä sitten kiikastaa? Siitä legendaarisesta kaappitilasta ja niistä lupauksista, että en hanki lisää vaatteita. Että voi olla vaikea vastustaa moista kiusausta.

Yritän kuitenkin pysyä lujana, sillä tammikuun "vaateraha" tuli jo käytettyä. Huuto.netistä ostin 14 vaatetta, 13 paitaa ja mustat collegehousut hintaan 10e. Ei siis todellakaan paha. Sen lisäksi tuli hankittua tuo toppi ja pari huivia kirppislöytöinä. Heitän tähän saatteeksi muutamia kuvia tuosta 10e hintaisesta vaatepaketista, osa vaatteista on pyykissä eli ihan kaikki eivät pääse kuviin mukaan. Kun tuon hintaisessa paketissa on yksi aito, vaikkakin käytetty, Marimekon paita ja toinen Adidas, on se todellinen löytö. Adidas-paita puuttuu kuvista, muutoin kaikki vaatteet näkyvillä. Housut täytyy lyhentää, se on sitten tulevan viikonloput työ.


Rakkaan mieheni kommentit olivat taas niin tyypillisiä: "Oletko ihan varma, ettei tuo ole sinun kaapistasi. ""Muistan ihan varmasti nähneeni sinulla tuollaisen aiemminkin."

Ei kommentteja: