sunnuntai 14. helmikuuta 2010

whattaweek

Takana erittäin mielenkiintoinen viikko...

Tiistaina aloitin työpäiväni murtamalla kynteni. Eikä kyseessä ole tietenkään mikään pikkuinen "oih, voih, multa lohkesi kynsi, nyt on päivä pilalla ja maailma kaatuu" lohkeama, joka olisi korjatavissa kynsiviilalla. Tämä oli todella jotain muuta - napautin sen pystysuunnassa kovaa alustaa vasten reilulla voimalla ja kynsi katkesi puolesta välistä lihaa. Irtosi melkein kokonaan, muttei kuitenkaan kokonaan, vaan jäi keskeltä kiinni pieneltä matkalta kynnestä ja lihasta. Tosi, tosi kiva. Nyt on sitten pakko kestää pari kolme viikkoa sormi paketissa, muutoin jäävät riiskat kiinni kaikkeen mahdolliseen. Niin paljon se oli kiinni lihassa, etten saattanut irrottaa sitä ja toisaalta ajattelin, että huonokin kynsi suojaa sormea paremmin kuin ei mitään.

Keskiviikkona klo 14.00 nautiskelin töissä ajatuksesta, että enää tunti ja sitten pääsisin kotiin nauttimaan vapaasta illasta ja kokonaisesta vapaapäivästä. Klo 14:50 tiesin, että vapaa-aikaa oli viitisen tuntia ja pääsisin yöksi takaisin yöihin. Torstai olisi toki vapaa, mutta vasta valvotun yön jälkeen.

Ihmeesti silti sain kaikkea pakollista aikaan - liikuin kuutena päivänä, pesin pyykkiä, silitin sitä, siivosin kotia jne, jne. Blogia en jaksanut kirjoittaa, kaupoilla en käynyt ja huuto.nettiinkin jäivät tavarat laittamatta.

Tänään kun tulin kotiin oli odottamassa mukava ystävänpäivän ylläri - jääkaapissa oli + 20 astetta lämmintä! Oi kun kiva! Ja totta kai sunnuntaina, kun ei ole saatavissa mistään korjausmiestä. Kannoimme herra Kirjoituksen kanssa jääkaapissa olleet tavarat vintille, mitään muuta järkevää paikkaa ei ollut, koska ulkona on -5 astetta, mikä tarkoittaa, että parvekkeella tavarat olisivat jätyneet. Vintti on sellainen puolilämpöinen eli ei pakkasella, mutta ei toki huoneenlämpöinenkään. Huomenna saa sitten aloittaa aamun soittelemalla korjausmiestä...

Ensi viikolla yritän selvitä huoltomiehestä, liikkumisesta, kolmesta yövuorosta, käynnistä Tampereella, johon ei valitettavasti liity shoppailua tai herkuttelua - ei ainakaan paljoa- ja saada edes vähän aikaan isukin sisätumppuja. Hän tarvitsee sellaiset, kun sormet palelevat sisälläkin. Niin ja nukkuakin pitäisi ja laittaa meikkipussi kevätkuntoon. Kahdesta viimeisestä aiheesta on tarkoitus päivittää juttua tännekin.

Ei kommentteja: