torstai 18. maaliskuuta 2010

Kevään meikkileikit

Minun on jo pitkään, varmaan kuukauden verran pitänyt tehdä meikkipussiini kevätsiivous. Varsinkin kun minulle kävi niin, että varsinaiset talvimeikit jäivät vallan käyttämättä, koska välikausimeikit kestivät niin pitkään. Wienin matkalle tuo kevätsiivous oli sitten pakko tehdä.

Talveksi oli tarkoitus ottaa käyttöön mustaa luomiväriä smoky-eyes meikkiin, mutta se pyörii edelleen meikkipussissa lähes koskemattomana - ehkä sitten ensi talvena.Talvikaudella käytössä olivat vaaleanharmaa luomiväri, musta/ graffitinharmaa rajaus, kullanvärinen huulipuna punaisin rajauksin punaisella huulikiillolla, punainen poskipuna ja musta ripsiväri. Kevätkaudella ajatuksena on käyttää valkoista ja metsänvihreää luomiväriä, mustalla rajauksella, tumman pinkkiä huulipunaa punaisin rajauksin ja ruskehtavaa poskipunaa.

Samalla kun siivosin meikkipussin, vaihdoin jo vuosia palvelleen kirsikkapussin Yves Rocherilta ilmaiseksi saamiini pussukoihin. Näiden viimeksi mainittujen laadusta voidaan olla monta mieltä, käyttöön ne sopivat hyvin, mutta pintamateriaali on varsin raivostuttava. Se on nimittäin kangasta ilman muovisuojausta ja kerää kaiken mahdollisen lian - onneksi valkoinen sentään menee suojaan isomman fuksianpunaisen sisään. Pussukka on ollut käytössä kolmisen viikkoa ja nyt jo pinnaltaan lähes yhtä likainen kuin kirsikkapussi vuosien käytön jälkeen.


Olisin jatkanut kirsikoiden kanssa vaikka loputtomiin, ettei se olisi revennyt sisältä niin pahasti, että toppaukset tursusivat ulos ja käyttömukavuus oli huonontunut merkittävästi. Yritin ottaa kuvaa tuolta sisältä, mutta en onnistunut saamaan kunnollista.


Kirsikkapussi palvelee kotona vielä vähän aikaa eli se toimii päivittäin käytettävän, mutta ei mukana kuljetettavan kosmetiikan varastona sisältäen mm. meikkivoiteen ja meikkipaletin.


Talvikauden ripsivärinä toimi Yves Rocherin vedenkestävä ripsari, johon suhtaudun ristiriitaisin tuntein. Väri on syvin musta, mitä olen ripsiväreistä tavannut, siis todella tumma ja ihana eli siitä pelkkää plussaa. Mutta mitä mieltä olette vedenkestävästä ripsiväristä, joka ei kylläkään varise ripsistä, mutta valuu kastuessaan eikä sitten toisaalta suostu irtoamaan ripsistä millään meikinpoistoaineella (en tosin omista ko. merkin omaa putsaria, koska se on mielestäni laadultaan surkea, enkä voi kuvitella sen toimivan yhtään paremmin kuin nämä muutkaan). Minusta tässä on jotain pientä ristiriitaa...En missään nimessä suosittele ko. tuotetta ja olen varsin pahoillani, että omistan vielä yhden tuollaisen ripsivärin, joka on avaamaton ja paketissa.


Yves Rocherin tilalle otin kevääksi käyttöön Oriflamen Curl Activating mascaran. Mitään erityistä kihartavaa ominaisuutta en ole tässä kylä huomannut, mutta muutoin ihan toimiva perusmascara. Sen verran toki täytyy ottaa syytä itselleni, että taivuttava ominaisuus on varmaan tarkoitus aikaansaada erikoismuotoillulla harjalla, jonka käyttö vaatii jonkin verran harjoittelua - enkä minä ole ilmeisesti riittävän harjaantunut. Tästä tuotteesta on siis kyse:

Talvikauden meikkivoiteena on palvellut Max Factorin Fawless Perfection kaksiosainen meikkivoide, joka nyt on loppumaisillaan. Meikkivoiteessa on ns. Skin perfecting complex pohjustusvoide ja sitten värillinen päälysvoide lisäksi. Hyvin on toiminut, on sopinut iholleni hyvin, on ollut riittoisaa eli tämän tuotteen voisin ostaa käyttöön toistekin. Olen valitettavasti teurastanut pullon niin pahaan kuntoon lopputippojen rutistamiseksi pullosta, ettei siitä kannata yritää saada kuvaa. Tämän loppuessa käyttöön tulee sitten Maybellinen dreammatte mousse - tuote, josta olen jo joskus aiemmin kirjoittanutkin. Toivottavasti pakkaset loppuvat pikapuoliin, jotta tämä jo ennestään kuivattava tuote ei saa lisätehoa pakkasista. Onneksi tämä on viimeinen purkki tätä sorttia ja uutta tuskin tulee...

Muista talvikauden tuotteista loppu tai loppumassa ovat punainen huulikiilto, joka katosi mystisesti jonnekin, enkä löydä sitä mistään; Oriflamen musta Ink liner - tuote, joka on hyvä käytössä, mutta raivostuttavan herkkä kuivumaan, tämäkin meni poistoon puoliksi käytettynä, koska kuivui ennen aikojaan; talvikauden ykköstuote ihon puhistuksessa käyttämäni Yves Rocherin Soin Peaux Mixtes tasapainottava puhdistusemulsio, joka esti ihoani kuivumasta ihan korpuksi; saman sarjan kasvovettä on vielä vähän jäljellä, samoin rajauskynän punaista refilliä.


Sain testattavaksi Bruno Bananin Magic Woman hajuveden siis yhden näytteen, ettei siitä kovin pitkälle riitä, mutta palaan asiaan sen suhteen mahdollisimman pian.

Ei kommentteja: