torstai 24. kesäkuuta 2010

Askartelutarvikkeita

Viime perjantaina siis 18.6. teimme herra Kirjoituksen kanssa jotain sellaista, mikä ei kuulu normaalisti tapoihimme - me lähdimme päiväksi shoppailemaan.Meillä oli muitakin hoidettavia asioita Tampereen suunnalla, joten se oli luonteva suunta. Kun vielä lisää yhtälöön ne käyttämistään odottaneet lahjakortit, joista osasta olisi loppunut käyttöaika kesäkuun lopussa ja sen, että emme kumpikaan olleet käyneet Ideaparkissa aiemmin, päädyimme lähtemään sinne.

Ennen ostosten esittelyä on pakko mainostaa jotain tärkeämpää eli ruokaa. Kävimme syömässä aivan mielettömän ihanassa kiinalaispaikassa - nimeä en lähde edes veikkaamaan, sillä muistan sen kuitenkin väärin. Ruoka oli tosi hyvää ja sitä sai syödä niin paljon kuin jaksoi ja mehän jaksoimme... Vähän myöhemmin käytiin sitten pehmiksellä pihalla ja illalla poikettiin vielä paluumatkalla kebabilla, mutta siitä huolimatta tuo kiinalainen oli ykkönen! Lähtisin vaikka tänään uudelleen, ellei se olisi niin kaukana.

Ensimmäinen puolitoista tuntia shoppailuajasta kului Sinellin myymälässä, sillä pitihän se optimoida, mitä 120 euron lahjakorteilla voi ostaa. Lopputulos oli aika tarkaan laskettu - summa 120 euroa 75 senttiä. No, mitä sillä rahalla sitten sai?Pitkään haaveilemani Fiskarsin Scrapboss kohokuviointi telineen ja siihen 5 lisäsabluunaa, jotka kaikki (siis myös itse scrapboss) olivat -30% tarjouksessa.
Neljä kappaletta metallisia sabluunoita, jotka soveltuvat sekä kohokuviointiin että maalaamiseen.

Kuusi arkkia helmiäistarrapaperia, johon voi myös tulostaa. Värit näkyvät kuvassa.Kaksi ihanaa mini-minikokoista läkkipeltistä ämpäriä.
Kasan ääriviivatarra arkkeja, väreinä valkoista, hopeaa ja kultaa.
20 arkkia kaksipuolista paperia kooltaan 30x30cm, papereiden molemmat puolet erilaiset. Tässä kuva vain toiselta puolen.Kaksi pulloa arkasteluvärejä, tietenkin valkoinen ja vihreä.


sekä rullallisen babyblue sävyistä ruudullista Tilda-nauhaa.

Ei kommentteja: