tiistai 29. kesäkuuta 2010

Kesän meikkileikit

Koin totaalisen kyllästymisen siihen pysyväksi jääneeseen "välikausimeikkiin", jonka oli tarkoitus olla vain muutaman kuukauden mittainen siis metsänvihreää ja luonnonvalkoista luomiväriä grafiitin harmaalla rajauksella.
Jotenkin vain huomaamatta käteeni päätyi jo pitkään meikkipussissa pyörinyt Stargazerin mattamusta luomiväri, jossa on tehosteena aavistus vaaleanpunaista ja valkoista. Silti lopputulos on musta, todella musta ja ehdottoman matta. Päädyin kokeilemaan sitä ja ihastuin sen monikäyttöisyyteen.

Se vaati kuitenkin parikseen jotain muuta kuin luonnonvalkoista, joten käyttöön päätyi Isadoran puhtaanvalkoinen luomiväri. Se on siitä jännittävä, että se ei ole voidemainen eikä puuterimainen, vaan jotain siltä väliltä eli se sopii siis rajaukseen että luomiväriksi.
Tuota mustan ja valkoinen komboa olen nyt sitten käyttänyt parin viikon ajan - mustaa yksinään rajauksena, mustaa ja valkoista rajauksena, mustaa luomivärinä, mustaa ja valkoista luomivärinä. Toivottavasti en jumita tähän seuraaviksi vuosiksi, niin mukavalta tämä tuntuu. Varsinkin kun tämän kanssa voi leikkiä erilaisilla huulimeikeillä lähes loputtomasti. Olen kokeillut nude-rajauksia värittömällä kiillolla, kullanväristä huulipunaa, punaisia rajauksia ja kultaista punaa, tumman punaruskeaa punaa samanvärisillä rajauksilla, pinkkiä punaa huulikiillolla ja ilman...

Sorruin myös tuhlaamaan meikkeihin ja ostin Seppälästä vihreän metallihippusilla koristellun pehmeän rajauskynän, hintaa tällä unelmalla oli 4,95e. Kynän korkissa on teroitin ja toisessa päässä häivytinsivellin. Olen haaveillut tällaisesta pitkään ja itse asiassa omistan yhden lähes samanvärisen, mutta se Oriflamen versio on liian kova, sillä ei saa aikaiseksi upeaa pehmeää rajausta ja kimallehippuset vain raapivat ihoa. Tämä Seppälän versio on aivan loistavan pehmeä, sillä saa rajaukset tehtyä upeasti, se kimaltaa ihanasti ja on juuri oikeaa vihreää. Usein on käynyt niin, että tällaisen aarteen kotiin kannettuani, olenkin pettynyt ja haudannut sen kaapin perälle, mutta tämä päätyi käyttöön heti ja on viimeiset päivät vuorotellut käytössä musta-valkoisen kombon kanssa.Juhannuksen kunniaksi siirryin punapäiden kastiin ja laitoin hiuksiini mahonkikuparisen värin, uskon sen sopivan loistavasti tuohon vihreään rajaukseen.

Ei kommentteja: