torstai 3. kesäkuuta 2010

Pelejä, pelejä, pelejä...

Lupasin istua kiltisti sormieni päällä kuun vaihteeseen asti kosmetiikan, kenkien ja vaatteiden suhteen ja siinä onnistuin.

Lautapelien suhteen en ollut sitten yhtä vahva, sillä lautapelit.fin synttäritarjoukset iskivät juuri pahasti kuun loppuun.

Meillä on nyt sitten taas uusia pelejä:
Toledo, jota katselime jo alku vuodesta Anttilan alesta, maksoi nyt enää 10€.
Mykerinos, joka oli uudempi tuttavuus, oli myös tarjouksessa hintaan 10e. Tässä tehdään tutkimusmatkaa ja etsitään aarteita vähän mallilla "kadonneet kaupungit" tai muut sen tyyliset pelit.
6 nimmt eli kuudes ottaa, on korttipeli, josta meillä ei ole vielä tarkempaa kokemusta. Palataan siis siihen kun peliä on testattu. Tarjouksesta siis tämäkin hintaan 5€.

Tikkipelejä emme ole juuri harrasteet, mutta yksi sellainen -vähän sovellettuna- oli pakko hankkia varastoon (hintaa 5€). Bock Rock on ohjeiden mukaan erilainen tikkipeli, jossa on vuohia ja saaria. Tätäkään ei ole vielä kokeiltu eli palataan asiaan sitten, kun on kokeiltu.
Lisäksi paketissa tuli ilmaiseksi Dominion peliin Kätkö-kortit. Ne on julkaistu pelin Spiel des Jahres voiton kunniaksi ja ne sai muun tilauksen mukana ilmaiseksi.

Ei kommentteja: