lauantai 19. kesäkuuta 2010

Uusi lelu

Olen hankkinut itselleni uuden lelun. Olen nimittäin viime aikoina lukenut ja kuullut ihan liikaa ylistystä epilaattorista. Sitä ovat mainostaneet monet bloggarit ja kehuneet työkaverit. Kun tuohon lisää vielä sen, että olen kurkkuani myöten täynnä shaverin jäljiltä syntyvää sänkeä, oltiin tilanteessa, että minun oli pakko hankkia epilaattori.

Pakko ja pakko. Pakko on tietenkin suhteellinen käsite, varsinkin kun minun ihokarvani ovat vaaleita ja hentoja (on se hyvä, että jokin minussa on hentoa ;-) ). Tuo sänki kuitenkin on erittäin ärsyttävä ja kun vielä ottaa huomioon laiskuuteni shaverin käytössä, tuo epilaattori ehkä avun tähän ongelmaan. Sillä silloin harvoin kun pistäisin päälleno kainalot paljastavan paidan, jää se useimmiten tekemättä joko siksi, etten ehdi sheivata tai en vain laiskuuttani jaksa tehdä sitä.

Hankintani oli Braunin silk-epil soft perfektion, johon kuuluu sekä epilaattori että ladyshaver siis ajopää ja kaksi erilaista epilointipäätä. Lisäksi tähän "luksusmalliin" kuuluu jäädytettävä kylmäpussi ja sille oma hansikas, kipua vähentävät telat ja vielä karvojen lyhentämiseen tarjoitettu opti-trim-ajopää. Sekä tietenkin kaunis hopeanvärinen säilytyspussi kaikelle tälle.

Heti kun sain uuden leluni kotiin, oli pakko testata sitä.

Olen lukenut ja kuullut paljon siitä, miten kipeää epilointi tekee, miten ei tuskalta voi epiloida kuin sääret, miten ne ärtyvät jne. jne. Totta kai testaaminen oli pakko aloittaa juuri tuolta "älä tee näin"- listalta eli ajamalla koko pohkeet testiksi. Kun mitään suurempaa ei ilmennyt, jatkoin seuraavana aamuna vielä kainalon reunasta, koko kainaloita en uskaltanut ihan heti epiloida, jos jotain ärsytystä olisi kuitenkin ilmennyt.

Mikä oli siis lopputulos? Pohkeet sileät, ei merkkejä ärsytyksestä, sillä rasvasin ne heti epiloinnin jälkeen, epilointi ei tehnyt kipeää - itse asiassa se ei tuntunut juuri miltään. Kainaloiden epilointiin käytin ensin aloittelijoille tarkoitettua vähempi pinsettistä terää, mutta se sattui ihan hirveästi. Vaihdoin normaaliterään ja kivun lievitykseen tarkoitettuihin rulliin (jääpakkaus ei ollut kylmä, joten en voinut testata sitä) ja totesin sen huomattavasti kivuttomammaksi ja tehokkaammaksi. Tätä siis jatkossa...kestää varmaan pari-kolme päivää ennen kuin saan kainalot kaikkineen ajettua tällä ensimmäisella kerralla.

Eli uskon hankkineeni ihan hyvän kapineen tuolla 40euron hinnalla.

Ei kommentteja: