lauantai 17. heinäkuuta 2010

Kosmetiikkapoistoja

Tyhjentyneitä purkkeja, purtiloita ja tuubeja on kertynyt pikkuhiljaa, joten on aika esitellä poistosaldoa, sillä viimeaikoina on tullut enemmän hankittua uutta kuin poistettua vanhaa. Olisi varmaan jo aika taas aloittaa näytekokeilutkin, sillä jostain kummasta niitä on taas kertynyt...
Ensiksi joulunpunainen lempirajauskynäni tuli tiensä päähän. Se oli näitä Oriflamen refill-juttuja, joten kuvassa näkyy se, mitä kynästä jäi jäljelle. Tätä sävyä ei enää valitettavasti saa, eikä sitä ollut jemmassakaan eli vaihdoin sen kirkkaanpunaiseen/pariisinpunaiseen.
Jalkoihin käytetty käsirasva tuli myös tiensä päähän - miten niin meillä käytetään kaikki loppuun?
Miksi mä aina onnistun kiintymään sellaisiin tuotteisiin, jotka katoavat markkinoilta alta aikayksikön. Olen rakastunut Golgaten max fresh hammastahnaan, vaan saako sitä enää? No eipä tietenkään! Murinaa, ärtymystä, lisää murinaa...Tyhjäksi meni myös punainen poskipuna, jonka joskus pudotin ja jonka palaset kokosin rasiaan. Ihan kaikkea ei tullut käytettyä, vaan siivosin viimeiset muruset roskikseen. Tästä ei ole hyvää eikä pahaa sanottavaa, joten turha kommentoida asiaa sen enempää.
Yhteiskäyttöinen dödömmekin loppui - siis rakas mieheni käytti tätä ensin ja minä sitten viimeiset tipat, kun pullo oli jo hänen mielestään tyhjä. Vanhaa tuttua Dermosil merkkiä...
Tämä partavaahtopullo on herra Kirjoituksen vitsi -sekin oli tyhjentynyt ja odottamassa roskiin vientiä, niinpä rakas puolisoni kuvasi senkin. Minä en siis käytä partavaahtoa, en edes sääriini, vaan tämä on rakkaan puolisoni hyväksi kokemaan karvojenharvennusainetta.

Taas on aika etsiä myös uusi työlaukkulakka. Minulla on aina työlaukussa pienehkö hiuslakkapullo, koska sillä korjataan useimmat kampaushirvitykset edes vähän sinne päin olevaksi, varsinkin silloin kun ei jaksa kuljettaa koko hiustuoterepertuaaria mukana. Tämä L'orealin Studio Line Pump Spray on ollut oikea unelma, se on ollut tehokas, mutta ei tahmaava, riittoisa ja muistaakseni hinnaltaankin kohtuu edullinen, se ei ole valunut laukkuun eikä tukkeutunut, vaikka on kulkenut jo useamman vuoden laukussani. Ja sitä ei tietenkään saa ihan tuollaisena enää - Grrrrr - miksi kaikki hyvät tuotteet pitää poistaa tuotannosta. Heitän siis katkerat jäähyväiset ihanalle lakalle ja yritän etsiä tilalle jotain edes vähän sinne päin olevaa ja edes puoliksi yhtä hyvää.
Suihkugeeleistä ehdoton suosikkini on jo vuosia ollut Oriflamen milk&honey. Se pesee ihanan puhtaaksi, ei kuivata, iholle jää suloisen makea tuoksu, joka ei kuitenkaan ole liian makea ja liian päälle käyvä. Lisäksi se soveltuu sekä miehille että naisille. Käytän tätä lähinnä maalla hemmotteluhetkiin, koska se mokoma on niin turkasen kallista. Minun periaatteideni mukaista ei ole maksaa kymppiä 150ml:n vetoisesta suihkugeelipullosta, oli se miten hyvää ja hienoa tahansa.Dermosilin käsivoide E on loistava käsivoide, mutta myös hyvä jalkarasva. Tämä purtilo päätyi viimeiseksi mainittuun käyttöön.

Ei kommentteja: