keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Ne löytyi, ne löytyi...

Voisin pomppia riemusta siis voisin, jos jalkani kestäsi. Nyt voin vain harrastaa virtuaalijumppaa ja tuuletusta.Nämä aarteet päätyivät haltuuni jo viikko sitten, mutta en ole ehtinyt/jaksanut esitellä niitä täällä. Osittain syynä on ollut tuo koipitauti, joka on invalidisoinut minua enemmän kuin edes kehtaan tunnustaa.
Löysin siis ne shortsit, joista olen puoli kesää haaveillut. Ne tulivat vastaani huuto.netissä, joka on varsinainen aarrepaikkani, ja kustansivat postikuluineen noin 5e. Nämä ovat tumman hiekanväriset ja sopivat ruskettuneeseen ihooni oiken hyvin. Näissä on kangastampit, joiden avulla lahkeita saa lyhennyttä halutessaan eli siis toimivat sekä pitkillä että lyhyillä lahkeilla.
Väri on sellainen, etten ehkä olisi sitä itse kaupasta valinnut, koska se on normaaliin makuuni liian tumma. Enemmän sellainen oliivinsävyisen hiekanvärinen kuin mikään muu, mutta kuten todettu, se toimii käytännössä paremmin kuin kuvassa. Jälkimmäisen kuvan väri on lähinnä totuutta, ylempi kuva on liian vaalean sävyinen.

Ei kommentteja: