sunnuntai 1. elokuuta 2010

Ammattimaiset valittajat ja muita outoja toimintoja

Alamme herra Kirjoituksen kanssa saavuttaa kyseenalaista mainetta ammattimaisina valittajina.

Olemme tällä viikolla valittaneet jo monesta asiasta. Ensimmäisenä taisi olla naapurin neitien keskiviikkoiltana järjestämät bileet, joista valitimme isännöitsijälle, ja olen edelleen sitä mieltä, että oli syytäkin valittaa. Jos meillä pomppivat lasit keittiön pöydällä sen takia, että naapurissa joku hyppii (kun välissä on seinä, seinän peittävä kirjahylly, huone ja toinen seinä ja sitten vasta ko. pöytä laseineen) ja kiljuu sekä nauraa kuin heikkopäinen, on syytäkin valittaa - olkoonkin, että kello ei vielä ollut saavuttanut 23:a. Toisaalta, kun sitä mekastusta oli kuunnellut jo seitsemästä alkaen, ei enää sillä kohtaa naurattanut.

Eilen valitettiin sitten porukalla grillimakkarasta, joka oli päätynyt räjähtäneenä pakkaukseen ja näytti hmm...vähemmän houkuttelevalta. Tänään osansa sai paikallinen leipomo, ostimme iltapalaksi paahtoviipaleita, mutta pussissa olikin kokonainen limppu...

Huomenna menemme Lidliin valittamaan siitä melkein avioeron aiheuttaneesta wc-pytyn kannesta, sillä huomasin vintissä käydessäni, että laatikon päällä lukee ko. tuotteella olevan 3. vuoden takuun. Kannattaa siis säilyttää kaikki mahdolliset laatikot, niistä voi olla hyötyä.

Jännityksellä odotan, mitä seuraavaksi tulee eteen ;-).

Ai niin, todettakoon, että bileistä tosiaan valitimme, muutoin olemme antaneet asiallista palautetta...

3 kommenttia:

Herra Kirjoitus joka ei edelleenkään muista salasanaansa... kirjoitti...

"Lidliin valittamaan siitä melkein avioeron aiheuttaneesta wc-pytyn kannesta"

Ai ? kenen avioeron???

:)

rouva Jälkikirjoitus kirjoitti...

No meidän tietysti - jos sä istut halki alta 2kk paikallaan olleen vessankannen, jota mä olen etsinyt 5 vuotta, ei ole ihme, että harkitsin sun siirtämistä ulkoruokintaan.

No, nythän kaikki on entistä hempeämmin - eiks niin?

Herra kirjoitus joka ei muista salasanaasa... kirjoitti...

Juu...