lauantai 14. elokuuta 2010

Asia on pihvi

Nyt olisi niin montaa sorttia kirjoitettavaa, etten oikein tiedä, mistä aloittaa. Sovitaan kuitenkin, että lautapelihankinnat menevät omaan juttuunsa, ettei niistä sen enempää ja meikeistäkin yritän raapustaa omaa juttuaan.

Lupasin itselleni kuntoviikon palkkioksi pihvi, olen siis juossut salilla pihvin, ei sentään verta tirisevän, vaan kunnolla kypsän pihvin, kuvat silmissäni. Sain tavoitteeni täyteen ja 8 salikäyntiä tähän mennessä tälle viikolle (ja poltettuja kaloreita reilusti yhden pihvin ja lisukkeiden verran). Painolle se ei tietenkään tee hyvää, sillä moinen treeni kasvattaa lihasmassaakin ihan kiitettävästi ja se taas sitten näkyy vaakalla - toivottavasti kohta myös toisinpäin. Tänään oli vuorossa vain "kevyttä" rasvanpolttoa n. 350kcal... Sillä perjantaina alkoi huomata, että lihakset eivät yksinkertaisesti ota enempää vastaan, vaikka miten yrittäisi. Huomenna vielä kevyilyä ja sitten maanantaina taas tosi toimiin.

Teimme herra Kirjoituksen kanssa tänään piknikiä takapihan keinuun. En muistakaan koska olisimme viettäneet niin ihastuttavan rentouttavia hetkiä ulkona. Eväinä meillä oli Lidlistä ostettua sorbettia (hänen banaani, minun sitruuna - ensimmäistä kertaa oli jotain, josta minäkin sanoin, että on liian kirpakkaa isoissa annoksissa) ja lukemisena kiinteistölehti ja työyhteisöpsykologiaa. Aurinko paistoi ja taivas oli sininen, lämpöä + 28, mistään ei siis huomannut, että on jo elokuun puoli väli.

Ei kommentteja: