perjantai 6. elokuuta 2010

Korttiaskartelua vol 2

Lupausteni mukaan hävitin eilen ne punaiset kengät, joista olen niin paljon tänne vuodattanut. Vieläkin sydän vuotaa verta, mutta kun ihmettä ei tapahtunut, niin ei voi mitään, pakko niistä oli kenkinä luopua.

Vietin sitten terapiahetkiä kuumaliima pistoolin kanssa (ja vähemmän terapeuttisia hetkiä kaupassa etsien liimapuikkoja ko. pistooliin) askarrellen kortteja tai jos halutaan oikeasti saivarrella, niin en tehnyt valmiita kortteja, koska kartongit ovat edelleen kaupassa, vaan korttiaihioita, joista sitten saa nopeasti koottuja kortteja.Kas tässä askartelusession tuloksia:Tuo ylläoleva odottaa tekstitäydennystä "hauskaa joulua" ja tontun naamaa muuttuakseen joulukortiksi.

Alla olevasta kortista rakas puolisoni ei töytänyt mitään järkeä "mikä ihmeen noe noa?" Kyllä sinä pitäsi mielestäni lukea "Onnea", mutta ehkä ei sitten... Alla olevan kortin hänkin sitten jo tunnisti onnittelu kortiksi - ensimmäinen kuva raakaversiosta ja toinen kokoonliimatusta.Ystävänpäivä korteiksi tai hääparille ajattelin sekä ylläolevaa että alla olevaa korttia.
Tästä piti tulla myös joulukortti söpöinen tontun naamoineen, mutta nyt kun katson sitä uudellen näen siinä ihan toisenlaista suorastaan pirullista potentiaalia...Nuo kaksi seuraavaa käyvät sitten paketti korteiksi tai muuten vaan onnitteluiksi taikka ystävänpäivään - ja kun hetken mietin keksin vielä varmaan tusinan muita käyttökohteita.
Tässä kaksi yritelmää jostain muusta kuin sydämistä. Tuo lintu versio on mielestäni ihan ok, mutta pelikorttiruutu yritelmä ei ole oikein onnistunut, ehkä löydän sillekin jotain käyttöä joskus. Ai niin arvatkaapa, mistä materiaali noihin kortteihin? Lisää herttaisia sydämiä yksin ja yhdessä - jotenkaan en saanut tuota materiaalia kääntymään ajatuksissani miksikään muuksi kuin sydämiksi, tiedä sitten, mistä moinen johtui.
Kyllä, punaisista kengistäni hyvin pestyinä ja desinfioituina ;-)

Ei kommentteja: