keskiviikko 11. elokuuta 2010

Kuntoiluviikko menossa

Tarkoitukseni oli aloittaa kuntoiluviikko jo maanantaina, mutta jotenkin sen aloittaminen jäi tiistaille. Pääasia kuitenkin on, että se on nyt aloitettu ja tehokkaasti onkin.

Useimmille ei tule yllätyksenä, etten minä saa kovinkaan suuria kiksejä liikunnasta. Yleensähän kommenttini ovat tyyliä "minun täytyy mennä salille..." tai "on pakko liikkua..." ja siinähän se katkera totuus on. Minun on äärettömän vaikea lähteä liikunnallisesti liikkeelle. Tarkoitan tällä sitä, että nautin kyllä itse salilla olostaa tahi muusta liikunnasta, ja suorastaan kylven nautinnossa kropan hyrrätessä endorfiineja harjoittelun jälkeen, mutta se aikaan saaminen ja liikkeelle lähteminen on yhtä tuskaa. Ja aina yhtä tuskallista.

Nyt kuitenkin päätin haastaa itseni ja viettää liikunnalisen viikon - tehdä jotain liikunnallista joka päivä. Maanantaisen lipsumisen vuoksi otin sitten eilen kunnin spurtin - kävin salilla kahdesti. Ensimmäisella kertaa pumppaamassa rautaa ja polttamassa kaloreita crosstrainerilla. Toisella käynnillä tein vain muutaman lihasharjoitteen ja rääkkäsin itseäni puolen tuntia crosstrainerilla. Päivän kulutussaldona noin 750 kcal.

Tänään kävin salilla vetämässä täysimittaisen treenin ja puolen tunnin crosstrainer session. Illalla olisi tarkoitus vielä polttaa vähän lisää kaloreita ja huomenna käydä vaa'alla. Joka varmasti näyttää plussa sillä ainahan tämän tyylinen rankka harjoittelu kokoaa painoa.

Ei kommentteja: