sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Hassu minä

Minulla viiraa taas kerran päästä - tällä kertaa matkasuonesta.

Menin eilen lupaamaan lainalapsillemme, iät 16 ja 18 vuotta, että viemme herra Kirjoituksen kanssa heidät jonnekin lentäen. Tämä sai alkunsa siitä, että neidit mainitsivat, etteivät ole koskaan olleet lentokoneessa. Totta kai minä ymmärsin, että moinen puute on heti miten korjattava.

Jokin siis vain napsahti päässäni ja minä menin lupaamaan, että järjestän jotain...
Eilen illalla sitten katselin Raynairin sivuja sillä periaatteella, että ei ole väliä mihin mennään, kunhan halvalla pääsee ja viikonloppuna. Vaihtoehtoja oli kaksi - joko Oslo tai paikka K. Koska Oslossa asuminen on turkasen kallista, päädyin valitsemaan paikka K:n.

Pyörittelin ideaa mielessäni tähän päivään asti ja tänään sitten varasin matkan - lähdemme tammikuun lopussa Latviaan Kaunas-nimiseen kaupunkiin. Paikkaan, jonne ei varmaan koskaan olisi tullut mentyä, ellei sinne olisi sattunut olemaan halpoja lentoja. Lennot neljältä hengeltä kaikkine Ryanair lisämaksuineen kustansivat 88e siis meno-paluu ja lähtö Tampereelta.

Hotellin varasimme myös netistä ja kaksi yötä, kaksi huonetta maksoivat alta 160e (hintaan kuuluu aamiainen ja hotelli on kilometrin päässä kaupungin ydinkeskustasta).

Jännityksellä odotan, mitä tuo reissu tuo tullessaan - tokihan sen ymmärrän, että huhtikuussa tuokin kaupunki olisi paljon kauniimpi, mutta kun nyt täytyi saada matka ennen helmikuuta, niin vaihtoehdot olivat vähissä.

2 kommenttia:

Ievuskainen kirjoitti...

Oho! Aika hyvä idea... Hetken ajattelin tuota paikkaa nimeltä K ja mietin, olisiko se se yksi hauska paikka tuolla itärajan tuntumassa - siis siellä, minne pääsee myös lentokoneella. Sitten tajusin, että tuskin Ryanair sentään sinne lentelee! :D

Kai muuten tiedät, että vaikka Rynkyllä onkin halvat lennot, ne on nimeonmaan ne pelkät lennot. Kaikki muu maksaa erikseen, joten kannattaa varautua...

rouva Jälkikirjoitus kirjoitti...

Ja muista, Ievuskainen, että tää oli sitten sen sun positiivisen energialatauksen vika ;-).

Kyseessä on iltakymmeneltä lähtevä lento, että eipä sinne mitään ruokaa tms. tarvita ja kaks päivää saavat neidit pärjätä käsimatkatavaroilla, niin aion minäkin tehdä!