keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Vihdoinkin valmiit

Aloittelin näitä isukille tarkoitettuja puunkanto/ töllöttimen katselu vanttuita jo aikaa sitten - isällä on huono ääreisverenkiero ja kädet palelevat helposti. En edes ihan tarkkaan muista, oliko se viime joulukuussa vai tämän vuoden puolella, kun nämä aloitin. Joululahjarumban jälkeen into jotenkin lopahti ja nämä jäivät laatikkoon, enkä millään saanut tartuttua kutimeen. Nyt sitten Nukkumaijojen lankaa esiin kaivaessani löysin nämä puoli valmiina, molemmat oli kudottu peukalokiilan loppuun asti, vain sormiosa ja peukalo puuttuivat.

Tarvitsin näiden viimeistelyyn pari iltaa ja yhden iltavuoron alun, langat päättelin vasta tänään. Peukkulangat ovat vielä päättelemättä, sillä sormimitan sovitin isän käsiin, mutta peukalomallina toimi rakas mieheni, enkä voi mennä takuuseen, että ne sopivat, siksi jätin takaportin itselleni.


Lankoina toimivat 7 veljestä jämät (vaalea farkunsininen ja violetti) sekä luonnonvalkoinen Isoveli, kaikki jotain vanhaa hankintaa. Eiväthän nuo mitkään missilapaset ole, eivätkä takuulla pärjäisi vanttuiden kauneuskilpailuissa, mutta ovat lämpimät ja se on pääasia tässä kohtaa.

Ei kommentteja: