perjantai 3. joulukuuta 2010

3. testaus

Sain perjantain kunniaksi houkuteltua herra Kirjoituksen rasvaamaan jalkani ja se tapahtui Dermosilin extra-voiteella. Tällä kertaa oikein extra treatment& baby extra -versiolla. Voidetta kuvataan seuraavasti: "Erikoisvoide kuivan ja ärsytykselle altistuneen ihon hoitoon. Pehmentää kuivien ja väsyneiden jalkojen ihoa. Sopii vauvojen ihon hoitoon."

Voide on todella paksun tuntuinen ja imeytyminen kestää kauan eli mihinkään sipaisu ja menoksi- tuotteeksi tästä ei ole, mikäli et halua rasvata myös sukkiasi. Toisaalta, kun voiteen antaa kaikessa rauhassa imeytyä, tuntuvat jalat seuraavana aamuna aivan erilaisilta - ihanan pehmeiltä ja virkeiltä. Yleensä minulla on aina tuubillinen tätä jemmassa kaikkein pahimpien päivien varalle, silloin kun tuntuu, etteivät jalat enää kestä askeltakaan, on extra-voide paikallaan. Nyt sen käyttö on jäänyt vähemmälle, kun olen käyttänyt pois kaikkia muita jämäjemmoja, mutta onhan se tosi asia, että oikea jalkavoide on jaloille paras!

1 kommentti:

Mari kirjoitti...

Hei!
Tämä voide on yksi parhaimmista. Meidän pikkumiehen atooppisen ihon ongelmallisimmat ihottumakohtien kutinat taltutetaan tällä! Sitä menee siis vuodessa aika paljon.

Itselläni tämä extravoide myös hävitti käsistäni pienet vesikellot, joita ilmeisesti stressi tms. opiskeluaikoina aiheutti. Huimaa, että edes kortisoni ei auttanut siihen vaivaan!


Siis. IHAN YKKÖNEN!