maanantai 6. joulukuuta 2010

6. testaus

Itsenäisyyspäivän ja vapaapäivän kunniaksi kokeilin vähän sitä ja tätä näytettä.

Ensimmäikseksi testiin pääsi Garnierin Fructis shampoo herkälle päänahalle. Kerta käytön perusteella tästä on vaikea sanoa mitään. Pesukokemus ei ollut mitenkään ihmeellinen siis tarkoittaa ei taivaita kohottavan mielyttävä mutta ei myöskään mitenkään mainitsemisen arvoisen kamala tai paha. Siis ihan tavallisesta peruskäyttöön sopivasta tuotteesta on näin ensi kokemuksen perusteella kyse.
Kasvoihin laitoin taas yöksi Avonin Relaxing night-voidetta, josta kerroin jo aikaisemmin. Eikä tuntemukset edelleenkään poikenneet aikaisemmasta - ehkä sanoisin, että tämä tuntui nyt vielä rasvaisemmalta kuin edellisellä kerralla. Aloin itse asiassa ihan oikeasti pelätä, että muutaman päivän päästä ihoni kukkii kuin teini-ikäisellä, jos ihohuokoset tukkeutuvat testirasvoistani.
Jalatkin rasvattiin Avonin näytteillä. Hemmottelin jalkojani rasvaamalla ne ensin aamulla "retroactive repair creamilla", koska kerrankin oltiin tilanteessa, ettei sängystä tarvinnut pompata heti viivana ylös. Niinpä venyin rasvattuine jalkoineni peiton alla ja nautin olostani.

Myöhemmin suoritin vielä toisen rasvauksen Avonin Moisture 24 - näytteellä - kyllä nyt jalkojen pitäisi olla kunnossa alkavaa työviikkoa ajatellen.

Ei kommentteja: