lauantai 4. joulukuuta 2010

Shoppailupäivä

Sain jo kaksi vuotta sitten joululahjaksi lahjakortin Aleksi 13:n. Käytin siitä osan jo kesällä ja muutama kymppi jäi vielä odottamaan myöhempää kayttöä. Koska lahjakortti olisi vanhentunut joululta, päätin käyttää sen nyt.

Olin jo vähän etukäteen käynyt haistelemassa valikoimaa ja tiesin, että sieltä löytyisi jotain, mitä halusin.

Olen pitkin syksyä haaveillut huppukaulurista, siis sellaisesta isosta kaulurista, jonka voi tarvittaessa vetää hupuksi pään yli. Tarkoitus oli alunperin tehdä sellainen itse, mutta kun sellainen löytyi tuolta valmiina, päätin mennä yli aidan matalimmasta kohtaa. Kaulurin normaalihinta olisi ollut 24,95, mutta se oli alennettuna 10€.
Toinen suunniteltu ostos olivat korvaläpät. Näin tällaiset yhdellä tutulla ja tiestin, että noille olisi käyttöä minullekin. Nämäkin halpaa sorttia, hintaa vain 9,95€.

Kolmas valinta oli täysin impulsiivinen, mutta en kertakaikkiaan voinut ohittaa turkoosinvihreitä mokkahanskoja. Ne halusivat muuttaa meille. Sitäkin suurempi syy oli kotiuttaa ne, kun hintalapun 24,95e hinta oli alennettu 10€:onKoska lahjakortissa oli vielä vähän rahaa noiden hankintojen lisäksi, valitsin aletelineestä kirkkaanpunaisen ruusun, joko piristämään tuota huppua tai jotain muuta vaatetta. Hehkuva väri ja kimalle vain veivät meneessään.Lisäksi valitsin pari hiusnipsua pitämään tukkaani kurissa. Lopputuloksena oli minun maksettavakseni 0,50€ eli lahjakortti tuli perin pohjaisesti hyödynnettyä ja sain sillä paljon kaikkea kivaa.

Muualta ostimme vielä herkullisia saippua ruusuja, jotka eivät kylläkään jää meille, ja sraymaalia kullan ja hopean sävyssä sekä vähän muuta joulutavaraa, jotka esittelen myöhemmin.

Ei kommentteja: