tiistai 7. joulukuuta 2010

testi nro 7

Hemmottelin itseäni tekemällä käsihoidon pitkästä, pitkästä aikaa.

Ensiksi poistin vanhat kynsilakat ja pesin käteni.

Seuraavaksi käytin Dermosilin hand peeling käsien kuorintageeliä. Tuoksu oli mentolinen ja mielyttävä, kuorintarakeet tuntuivat pienehköiltä eli geeli ei ollut liian karkeaa.

Kädet rasvasin Dermosilin primo-sarjan saksanpähkinä käsivoiteella ja viimeistelin vielä kynsinauhavoiteella, sillä käteni kuivuvat näillä pakkasilla valtavasti. Saksanpähkinävoiteen tuoksu oli pikemminkin karamellimäisen hedelmäinen kuin pähkinäinen, se imeytyi tehokkaasti ja tuntui hyvältä kuivissa käsissä.

Kynsinauhavoidetta kuvataan seuraavasti: "hoitava, vahvistava ja runsas kynsinauha voide, sisältää mandariiniöljyä." Tuoksu oli aavistuksenomaisen mandariinimainen, mutta ei kovin voimakas. Tuote imeytyi hyvin ja tuntui iholla mielyttävältä - yhdestä näytteestä riitti useampaan kynsinauhojen rasvaukseen, mikä oli ihan hyvä sillä minusta tuntui, että käteni olisivat voineet niellä litran rasvaa.


Tuotteissa ei ole mitään moitittavaa, vaan olivat ihan mukavantuntuiset käytössä. Tokihan minun on myönnettävä, että kokeiltuani Mary Kay:n silkkikäsisettiä, mikään "tavallinen" käsihoito ei ole tuntunut ihan yhtä hyvältä.

1 kommentti:

Ievuskainen kirjoitti...

Näistä sinun tuotetestauksistasi tuli mieleen: joko Dermosil -paketti on tullut?