torstai 9. joulukuuta 2010

Vielä ostoksia

Sunnuntaina olin mainoksen uhri ja sorruin lehden luettuani lähtemään kauppaan. Lehdessä nimittäin mainostettiin InnoFlamen ystävämyyntiä, jota täällä pidettiin puoli tyhjässä teollisuushallissa muutaman päivän ajan. Itse asiassa sunnuntaina oli viimeinen myyntipäivä ja siksi kaikissa jäljellä olevissa tuotteissa oli lisäalennuksia.

Minäkin sorruin ostamaan kaksi t-paitaa ja sain vielä kaupan päälisiksi kassin. T-paidat ovat Jazzin 2010- mallistoa ja siksi ne olivat myynnissä halvalla (vuoden vaihteesta tulee myyntiin uusi mallisto). Valitsin ruskean ja valkoisen, enkä ihan vielä ole varma, pidänkö ne molemmat itse vai annanko toisen (valkoisen) eteenpäin.

Nämä kolme tuotetta maksoivat yhteensä 2€ eli paidat euron kappale ja kassin sai ilmaiseksi. Minulle taisi taas käydä Sulo Vilénit eli yksikin paita olisi riittänyt (ja yhtään en olisi oikeasti tarvinnut), mutta kun halvalla sai...

Mitään muuta järkevää ostettavaa tuolta en sitten löytänyt, vaikka muut tuntuivat kantavan kassalle kasakaupalla tavaraa.

Ei kommentteja: