maanantai 31. tammikuuta 2011

Kuukauden kosmetiikkapoistot

Tammikuun aikana poistoihin voidaan merkitä seuraavat tuotteet:
Kaksi purkkia kosteusvoidetta, isompi Oriflamen lime&inkivääriä, pienempi Latherin bergamontin tuoksuista ylellisyystuotetta. Yves Rocherin kullanvärinen mascara, joka löytyi kuivuneena kylppärin siivouksen yhteydessä, samaa kuivunutta kastia on Oriflamen vaalean vihreä rajausväri. Oriflamen korallinvärinen huulipuna muistutti enemmän liimaa kuin huulipunaa eli roskiin vain. Entinen minua kuitenkin harmitti Yves Rocherin kynsilakka, joka oli kuivunut, tämä kimaltava viininpunainen sävy, nimeltään Aubergine Divine, oli hääkynsilakkani. Tai siis en käyttänyt sitä häissäni, mutta sen sävy oli sovitettu häähuulipunaani ja -huiviini, joiden kanssa sitä käytin häiden jälkeen. Huulipunat sentään olivat kunnossa, samoin häähajuvesi.

Lisää tyhjentyneitä purkkeja. Alan huolestua siitä, että näissä ei ole yhtään meikkejä, vain muuta kosmetiikkaa ja kuitenkin käytän meikkejäkin lähes päivittäin. Kuvassa vasemmalla oleva sininen latvahoitoaine purtilo on kuvissa jo toisen kerran, sillä se osoittautui yllättävän riittoisaksi jo loppui vasta nyt. Uskollisesti se on pari kuukautta köllöttänyt lavuaarin laidalla ja aina sitä on käytetty, että riittoisaa tavaraa, kun tyhjältä tuntuva pullokin kestää kaksi kuukautta. Lisäksi kuvassa on Tivoli-hotellin pikku pullo, jossa oli sitruunan tuoksuista vartalovoidetta, pikku pullo keratiinishampoota (vaikka etiketissä lukeekin muuta), Dermosilin pinkin kasvovaahdon pikkupullo, jota täyttelen matkoille mukaan (pullo siis tallessa edelleen). Etualalla poistoon päässyt pesukinnas ja laitimmaisena oikealla suurin addiktioni: käsivoide. Olen opettanut itseni valitettavasti siihen, että rasvaan käsiä jatkuvasti - paha tapa.

Olen keskittynyt tyhjentämään kaikki puolinaiset pullot kaapeista, joten näitä tuntuu riittävän.
Yves Rocherin shampoopullo, jossa oli jotain elvyttävää shampoota. Saman firman persikantuoksuinen hajuvesi, jossa kuvaushetkellä vielä tippa pohjalla - ihanan kesäinen tuoksu. Matala valkoinen rasia oli huulirasvaa, ale-löytö sokokselta; harvinainen kombinaatio edullinen ja tehokas (toista vastaavaa en sitten tietenkään ole löytänyt), viimeisenä pikkuinen hoitoaine pullo, hotellikamaa, joka nyysitty Brasiliasta.


Rakas murheenkryyni eli Sunsilkin hiusvaha saa ihan oman kuvan, sen verran monta harmaata hiusta se on minulle aiheuttanut. Ostin sen alesta, kun kerran tosi halvalla sai - se maksoi vain euron. Käytössä sitten on kyllä selvinnyt halvan hinnan syy. Tämä ei ole lainkaan vahamaista, vaan enemmänkin geeliä. Levitettäessä se tahmaa hiukset likaisen oloisiksi - ei siis wetlook, kuten purkissa lukee vaan fatlook tai dirtylook. Lisäksi purkki on viimeaikoina saanut uuden mieltä ylentävän ominaisuuden - se tyhjää itse itseään (sikäli hyvä, että siitä pääsee nopeammin eroon). Kun kuvassa katsoo purkin kulkiä, ne ovat aivan vaalean talman peitossa - purkkia ei ole kallisteltu, tuo vain pursuaa sieltä itsekseen ulos. Sen verran minussakin on itsesäilytysvaistoa tallella, että tiedän, jotta on aika kiikuttaa purkki roskiin kun se alkaa moisellatavalla elää omaa elämäänsä. Opinkin tästä jotain - en enää koskaan osta hiusvahaa tarjouksesta, se on vissi.
Lisäksi vielä yksi täyttöshampoopullo, jota en jaksanut kuvata, mutta kirjaan sen tähän, jotta muistan laskea kokonaispoistumamäärään. Siis 16 purkkia ja purtiloa yhteensä.

Ei kommentteja: