keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Melkein täydellinen punainen

Näin tässä taannoin erään kaverini kynsissä maailman täydellisimmän punaisen kynsilakkasävyn -juuri sellainen mansikanpunainen, ei yhtään kylmä punainen, ei liian kirkas, ei vadelmainen vaan kuten sanottu, mansikkainen. Tämä ystävällinen, ihana ihminen kaivoi vielä omista lakoistaan tiedot siitä, mistä lakasta oli kyse. Kyseinen sävy oli Trindin CC118, johon liittyy vielä samansävyinen kiilto sävynumeroltaan CC133.

Minun piti ostaa nuo lakat, mutta sitten kävikin niin, että löysin Tokmannilta Evelinen Happy Color lakkoja euron kappalehintaan. Herra Kirjoitus osti minulle kolme lakkaa - olisi ostanut enemmänkin, mutta eikähän noista riitä edellisten jatkona ihan riittävästi. Yksi niistä lähes täydellinen mansikanpunainen glitterillä, ei yhtä ihana kuin se Trindin sävy, mutta melkein. Alla olevassa kuvassa keskellä. Ne muut lakat ovat sitten tuossa kuvassa vasemmalla ja oikealla. Vasemmalla on kirkkaan punainen, tarkemmin ottaen pariisinpunainen mattalakka - joka on ihan jees sekin. Oikean puoleinen on sitten glitterillinen lakka, jonka sävy on jostain viininpunaisen ja violetin välistä. Näyttää pullossa kauniimmalta kun kynnellä, mutta kai tämäkin käytettyä tulee.

Huomasin muuten huijanneeni, kun väitin ostaneeni Kaunasista itselleni vain kaksi asiaa, todellisuudessa ostin kolme. Melkein jo ehdin unohtaa nuo sukkahousut- jokin epämääräinen koristekuvio, sävy Iceberg, hinta alta 3 euroa. Haudataan vanhan tavan mukaan sukkislaatikon perälle, koska välttelen sukkahousujen käyttöä kuin ruttoa.

Ei kommentteja: