keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Lisää lappuja ja yhdet "hipulit"

Aikaisemmin kutomistani harmaista pitsisukista jäi vähän lankaa. Päätin käyttää sen omiin sukkiini, tasasin langan ja totesin, ettei se riitä koko sukkiin. Ostin siis lisäkkeeksi luonnonvalkoista seitsemää veljestä. Tuolla valkoisella lisättynä sain kuin sainkin kudottua "hipulit" eli matalavartiset kenkäsukat tulevan kevään käyttöön.
Loppulangasta tein sitten lappuja siihen jo aikaisemmin täällä esittelemääni lappuprojektiin. Päättelin myös muiden tekemiä lappuja ja niistä jämistä on tekeillä tuo violetti "kaivo", joka on edelleen vaiheessa, koska jämälangat loppuivat kesken. Kuvasta erottu huonosti, mutta violetit ja kaksi valkoista (ylin oikealla ja alin oikealla) ovat vinoon neulottuja. Lisäksi tilkuissa on kahta erilaista helmineuletta ja kahta erilaista korinpohjaneuletta ja yksi aina oikein neule (keskirivin keskimmäinen). Alla vielä lisäkuvaa noista.

Tässä vielä tarkempi kuva tuosta viistoneuleesta.
Lisäksi vielä tarkennuskuvaa noista muista malleista.Viimeinen korinpohja on vaiheessa, katsotaan riittääkö lanka vielä senkin jälkeen yhteen lappuun.

Ei kommentteja: