torstai 31. maaliskuuta 2011

Maaliskuun "hyras ut"

Onneksi maaliskuulle on kertynyt vähän poistojakin.
Yhdet kengät pistin hävitykseen. Nimittäin jo kauan poistoon aikomani vaaleat korkomaiharit.

Kosmetiikkaa poistoon meni tyhjentyneen saunahunajan, kahden pienen vartalovoiteen (Sonia Rykielin nimikkotuoksun ja Praia do Forten Thalasso span), shampoopullon, Maybelinen puuterin ja ison käsivoidetuubin verran.
Viime kuussa tyhjentyneet puuterirasian ja meikkivoidepuuterirasian otin uudelleen käyttöön. Onnistuin nimittäin tiputtamaan tuon Maybelinen puuterin lattialle ja se rikkoutui. Puuterin oma rasia ei kyennyt säilyttämään rikkoutunutta puuteria, vaan se valui uloss aina kun rasian avasi. Vaihdoin sen siihen Yves Rocherin aurinkopuuterin rasiaan, joka toimi erinomaisesti puuterin säilytyksessä. Meikkivoidesienen tungin sitten siihen Oriflamen meikkivoidepuuterirasiaan.

Samalla voin sitten kertoilla kokemuksistani uuden hiusvärin suhteen. Ostin jo aikaa sitten Halpahallista Cameleo- hiusvärin uskomattomaan 3,90e hintaan. Värisävynä siis kastanja. Kun ensiksi avasin pakkauksen, oli minulta päästä kirous, sillä paketissa oli normaalia enemmän kaikenlaisia tuubeja ja pusseja. Yleensähän noissa on väri+hapete+hoitoaine+hanskat. Tässä paketissa oli hapete, väri, öljy, hoitoaine ja hanskat - kaikki omissa pakkauksissaan. Lisäksi vaikutusaika oli itse värille n. 30min ja hoitoaineelle 10min eli tämän laitto kesti kauemman kuin aikaisemmin käyttämieni värien. Lopputulos oli kuitenkin juuri sitä, mitä halusin - aikaisemman värjäykseni punainen sävy tuli juuri sopivasti läpi, tuossa värissä kun itsessään ei juuri punaista ollut.

Ei kommentteja: