keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Piti ja piti...

Talven selän yli olen sinnitellyt niillä jo surullisen kuuluisiksi käyneillä eri parisilla mustilla nahkahanskoillani. Uudet olen kyllä vannonut ostavani ensi tilassa, kukaan vain ei ole tullut niitä kotiovellemme myymään. Nuo hanskat on ihan oikeasti lisätty tarvittavien tavaroiden hankintalistallakin eli pidän niitä ihan oikeasti tarpeellisina.

Reilu viikko sitten hanskat saivat maalla niin kovaa kyytiä, että näyttivät tosissaan tulleen tiensä päähän, toinen repsotti täydellisen repaleisena, eikä toinenkaan paljon paremmassa kunnossa ollut.

Kun sitten jouduin muun asian takia käymään Glitterissä, löysin itseni hipelöimästä tarjouksessa olleita hanskoja. Niinhän siinä tietenkin kävi, että ostin ne tarjoushanskat, jotka eivät todellakaan olleet ne mustat perusnahkahanskat, jotka minun piti ostaa.

Tästä syystä oli sitten pakko yrittää kursia kokoon nuo vanhat ja pitää edelleen hankintalistalla kunnolliset mustat nahkahanskat. Eivät nuo nyt kovin kummoisilta näytä, mutta ehkä näillä lopputalvi selvitään. Kuvasta ei onneksi selviä, että nuo on ommeltu kokoon violetilla langalla, kun musta oli loppu.

No, mitä minä sitten kotiutin Glitteristä. Mokkajäljiltemähanskat, joissa on "ihan pikkuinen" tehoste, sellainen söpö "pieni" niittirusetti. Nämä ovat tosi lämpöiset, sillä niissä on suloisen pehmeä fleecevuori. Ranteen puolella on kaunis halkio ja kiinnitysneppari.

Näin minulle kaupassa yleensä käy, menen ostamaan jotain perustavaraa esimerkiksi matalia kävelykenkiä ja palaan kaupasta korkeakantaisten avokkaiden kanssa eli överiksi meni tälläkin kertaa. Eiväthän nämä oikein istu perustuulipukuun, mutta jos aloittaisin pukeutumiseen panostamisen vaikka hanskoista.

Ei kommentteja: