lauantai 23. heinäkuuta 2011

Lomailtu yksi viikko

Vähän poikkeuksellisesti lomani alkoi viime viikolla sunnuntai-aamuna työ-yön jälkeen ja vipinää on piisannut - enhän minä osaa lomallakaan olla laakereillani.

Sunnuntaina lähdetiin juhlimaan kummisedän synttäreitä ja synttäreiden jatkoilla eksyttiin koko porukalla kirpputorillekin. Yksi jos toinen joukkueestamme teki löytöjä, minäkin. Pysyin edelleen vakio-ostoksissani eli ostin vaatteita. Musta-valkoisen bikinihousut kustansivat euron ja olivat uudet, kaupan laput ja hygieniatarra vielä kiinni.Musta liituraitahame 0,50e, siinäkin kiinni hintalappu (jossa alkuperäinen hinta 42,10e). Hameessa on leveä vyötärönauha ja hauskat vinoon menevät kiilat molemmilla puolilla edessä, vaikka kuvassa näkyykin vain toinen.


Sitten vietimme neljä päivää maalla seurustellen moottorisahojen ja puiden kanssa. Monta mottia halkoja saatiin liiteriin suojaan, sieltä ne on sitten hyvä kaivaa talvella lämmittämään. Tai siis kellon mukaan olimme paikalla neljä päivää, todellista työaikaa kertyi ehkä kolme päivää, koska yhtenä päivänä hoidettiin virallisia asioita, toisena pakoiltiin sadetta osa päivästä ja kolmantena tavattiin vielä illalla kavereita. Melkein iski vauvakuume, sen verran herttaisia lapsosia heillä oli. Pääsimme sekä pelailemaan junnujen kanssa jalkapalloa että toteamaan perheen nuorimman miehen olevan suunnattoman kiinnostunut sekä huiveista että silmälaseista - hänestä varmaan tulee muotisuunnittelija joskus.

Kuvituksena Herra Kirjoituksen nostalginen Assembly-paita vuodelta 1996. Paita alkaa olla loppuunkulunut, joten säätetään muistoksi edes kuva -tuossa kuvassa on asennetta, sopii minulle.

Torstai iltana palasimme kotiin kastelemaan kukkia ja kokoamaan postia sekä pesemään pyykkiä. Perjantai päivän yritin käyttää purkamalla kertyneiden lehtien kasaa. Minulta on mennyt varmaan kolmen kuukauden lehdet ohi pelkällä pikaisella selailulla - näin kesäloman kunniaksi ajattelin käydä läpi vähintään lehden päivässä, jotta saisin ne kaikki käytyä läpi ennen loman loppumista. Sain kyllä kahlattua parikin lehteä läpi ja tajusin, että laiskat lomat eivät ole minua varten, en saa aikaan sitäkään vähää, mitä pitäisi.

Lauantaina hyvä ystävämme tuli esittelemään matkakuviaan ihanalta Viikinkiristeilyltä. Häntä varten piti onneksi vähän siivota ja siistiä kotia, niin tuli sitten jotain kunnollista tekemistä tähänkin päivään. Huomenna olisi tarkoitus pelata frisbeegolfia, jos vain säät sallivat.

Kuvituksena jälleen herra Kirjoituksen muistopaita, josta halusin kuvan muistoksi, ennen kuin se aivan kokonaan hajoaa. Mikäs sen parempi paikka säilöä outoja muistoja kuin blogi - onhan tämä nykyajan versio päiväkirjasta.

Ei kommentteja: