keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Palmolive Happyful

Sain höpöttäjien tai siis hopottajien, kuten nimi joskus nettiosoitteen takia suussani vääntyy, kautta testattavaksi Palmoliven Happyful deodorantin.

Itse en ole aikaisemmin Palmoliven deodorantteja käyttänyt, joten olin erittäin innokas kokeilemaan tuotetta. Parin viikon testauksen jälkeen olen todella tyytyväinen tuotetteeseen, varsinkin, kun tuotetta on testattu mahdollisimman rankoissa oloissa. Minun tapauksessani tämä tarkoittaa käyttöä urheillessa tai oikein kiireisenä työpäivänä - nuo tilanteet kun ovat niitä, joissa hiki virtaa.

Palmoliven Happyful on isopalloinen deodorantti, joka houkuttelee ostamaan kauniilla vaaleanpunaisella värillään. Sen lisäksi esteetikko saa nautintoa tuotteen tuoksusta, joka on todella ihastuttava. Valmistaja kertoo sen koostuvan bergamotin, mustaherukan ja appelsiininkukan eteerisistä öljyistä. Tuoksun plussana on ehdottomasti se, että se on, mutta se ei ole niin voimakas, etteikö kyseisen dödön kanssa voisi käyttää hajuvettä. Minä kun inhoan sitä, että ihmiset yhdistelevät tuoksuja miten sattuu: suihkugeeli tuoksuu yhdeltä, vartalovoide toiselta, dödö kolmannelta ja kaikki kruunataan neljännen sortin hajuvedellä. Tuo kombinaatio menee, jos kolme ensimmäistä tuoksua ovat mietoja, eivätkä mene hajuveden tuoksun yli. Toisaalta Happyfulin tuoksu on sen verran voimakas, ettei välttämättä tarvita hajuvettä tilanteissa, joissa sitä ei ole hyvä käyttää.

No, entäs se pito sitten. Valmistaja lupaa, että deodorantti antaa 24 tunnin suojan hikoilua vastaan. Kyllä se pitää paikkansa. Tiukimmillakin jumppatunneilla kainalot pysyivät suunnilleen kuivina ja hyväntuoksuisina, vaikka muu kroppa valuikin hikivettä. Voin siis ihan oikeasti hyvällä omalla tunnolla suositella ko. tuotetta.

Mainittakoon vielä se yksi asia, jota joissakin dödöissä karsastan - Palmoliven Happyful ei sottaa paidan kainaloita eli plussaa siitäkin.

18 kommenttia:

Satunnainen dödöilijä kirjoitti...

Dödö purkki värinsä puolesta näyttäisi olevan enemmän suunnattu naisille...

Iso pallo on dödöissä plussaa.

Palmolive nimestä tulee vain saippua mieleen, en tiennyt että niillä on dödöjäkin. Tarvii nuuhkaista tuota kun kaupassa näen.

Anonyymi kirjoitti...

Onko toi joku uutuustuote? Olen mielestäni nähnyt kaupassa jo kauan? Kuulostaa kyllä hyvältä.

tinttarus kirjoitti...

Kiitos vinkistä!!
Hyvä dödö on ollutkin haussa.....

rouva Jälkikirjoitus kirjoitti...

Tämä ei ole uutuustuote, mutta tätä markkinoidaan nyt tällä "suusta suuhun" menetelmällä. Eli olet, anonyymi nähnyt ihan oikein, kyllä tätä on ollut myynnissä jo hyvän tovin.

Sen verran on vielä pakko lisätä, että vaikka sain oman kappaleeni ilmaiseksi, en missään tapauksessa kehuisi tuotetta, josta en pidä ja jota en itse ole käytössä testannut. Olen jakanut näitä testattavaksi myös tutuille (kuuluu kamppanjaan sekin) ja poikkeuksetta palaute on ollut positiivista. Uskon siis, Tinttarus, että saat tästä hyvän ja luotettavan dödön.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vinkistä!
Kuulostaa tosiaan niin hyvältä, että täytynee testata.

Ievuskainen kirjoitti...

Minä kuulun niihin onnellisiin, jotka saivat putelin testattavaksi Rouva JK:lta. Ihastuin tässä tuotteessa nimenomaan siihen, ettei se tunnu kainaloissa tahmealta - se on ällöttävä tunne... Lisäksi se sopi tällaiselle herkkähipiäisellekin tosi hyvin! :)

Muuten olen samaa mieltä Rouvan kanssa joka kohdassa eli on todella tehokas, miedon mutta hyvän tuoksuinen, eikä tahraa. Ostan varmasti, jos ja kun se tulee markkinoille, sillä ei noita tuon tasoisia dödöjä liiemmilti ole tarjolla...

Ievuskainen kirjoitti...

Korjaus: tuotehan siis ON jo myynnissä, joten pitääpä seuraavalla deodorantin ostoskeikalla etsiä just se!

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä oliko juuri tämä mitä kaupassa haistoin, mutta liian makea tuoksu makuuni.

Terveisin Hajuherne

Mari kirjoitti...

Tämän postin ajoitus oli aika nappiin! Olen etsinyt taas pitkään jotain hyvää tuotetta, kun edellinenkin ostos meni täysin pieleen- ei pidä eikä tee niin kuin lupaa...
Ehkä käyn ostamassa tämän ja kokeilen. Kiitti vinkistä :D

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vinkistä, pistetään hankintaan - uusi dödö täälläkin hakusessa. Edellinen, toisen merkin mineraaliversio, aiheutti kolmannen pullon jälkeen niin pahan allegrian, ettei sitä enää koskaan.

Anonyymi kirjoitti...

Uskoin suosituksia ja kävin hakemassa kaupasta omani - ihana tuoksu ja toistaisekis pitänyt kaikki mitä luvannut.
Kiitos suosituksista, ostan jatkossakin.

Tiina

Anonyymi kirjoitti...

Testattu ja hyväksi todettu - kiitos vinkistä.

A

Saija kirjoitti...

Edellisen dödön kanssa täälläkin ollut ongelmia eli pistetään testaukseen.

Anonyymi kirjoitti...

Mun kaveri käyttää tota ja on tykännyt kovasti. Mäkin aion kokeilla.

Anonyymi kirjoitti...

Kiittelen vinkistä. Nyt uskaltaa paremmin kokeilla, kun on kuullut muiden kokemuksia. Onhan tuote alkoholiton?

Anonyymi kirjoitti...

Eksyin vahingossa tänne, ja huomasin tuon deodorantin. Kun kävin kaupassa, en sitä sieltä löytänyt tai sitten tämä kirjoitus oli tehonnut hyvin kun sitä ei siellä ollut...

Anonyymi kirjoitti...

Tänne on tullut niin paljon kehuja tuotteesta, että täytyy varmaan testata. Toivottavasti on niin hyvä, että tästä tulee uusi suosikki.

rouva Jälkikirjoitus kirjoitti...

Mä ainakin olen ollut tuotteeseen tosi tyytyväinen ja aion ostaa jatkossakin.

Niin tuote tosiaan on alkoholiton ja niille, jotka pelkäävät sotkeutuvia kainaloita kerrottakoon, että tuotesarjasta löytyy erikoistuote myös teille.