keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Itsekkäästi itselle

Aikaisemmin esittelin itselleni synttärilahjaksi hankitut laukun, vyön ja käsityökirjan. Nyt on sitten aika esitellä lisää itselleni tehtyjä hankintoja.

Kunnas kokoelmani on muutamaa kirjaa vaille täydellinen, ne puuttuvat yksilöt listasin tuonne vuoden 2012 hankintalistalle. Aloittaakseni kokoelman täydentämisen heti vuoden alusta, ostin itselleni synttärilahjaksi Hurja-Harri ja pullonhenki-kirjan (halvalla huuto.netistä totta kai). Periaatteessa tuo Herra Hakkaraisen aakkoset ja numerot on myös synttärilahja, mutta se on hankittu huuto.netistä tienaamillani rahoilla eli ei kai sitä voi sitten laskea synttärilahjaksi, vai voiko.
Lautapelikokoelmaa täydensin myös ihan pikkuisen, hankkimalla viime vuoden vuoden peli aikuisten sarjan voittajan (jolla on taskussaan monen monta muutakin voitettua palkintoa) 7 wondersin. Samaan pakettiin Lautapelit.filtä sai peliin palkintojen kunniaksi painetun Catan-erikoiskortin ilmaiseksi, joten totta kai sellainenkin muutti meille.
Ilmaiseksi sai myös nuo ihanat Carcassonnen 10-vuotis juhlatarrat. Ne on siis tarkoitettu liimattavaksi seuraajiin eli meepleihin. Vieläkin kipuilen sitä, että haluaisin myös sen Carcassonnen kymppijuhlapainoksen, mutta niinhän minä haluaisin paljon muutakin ja ihan kaikkea ei voi saada - onneksi sentään sain nämä tarrat.

Ei kommentteja: